hamilelikte sac boyama

saçlarımın yarısından fazlası beyazlamış durumda, iş hayatında beyaz saçla dolaşmak çok moral bozucu ve rahatsız edici.
bu konudaki makaleleri ve dr yorumlarını okuduğumda kesin bir bulgu yok deniliyordu,
bende çaresiz gebelik boyunca ayda bir boyadım. Tabii Boyayı bitkisel kullandım(gratis'lerde satılan naturtint isimli boya) çok şükür bebeğim çok sağlıklı doğdu ..

arkadaslar hamilelikte sac boyanirmi ?
ben 8 haftalik hamileyim 3 ayim tam olunca boyamayi dusunuyorum !
doktoruma sordum bir sorun yok dedi hamileligim basindan beri ! bazi sitelerden bakiyorum turkiyede cogu karsi boyamaya ama ünlüler nasil yaptiriyor farkettiyseniz
tesekurler simdiden

Merhaba,
Her hamilelik kendine özeldir. Biri için sakıncası olmayan bir etken diğeri için sakıncalı olabilir. Sigara içen kadınların da baktığınızda büyük çoğunluğu sağlıklı bebek dünyaya getirebiliyor ama yine de büyük çoğunluğumuz hamileyken sigarayı bırakıyoruz.

Bence bu forumda yorum yaparken çok dikkatli olmak lazım. Ben yaptım bir şey olmadı, sen de yap tarzı yorumlar çok tehlikeli ve kimse bunun garantisini veremez.

Yerinde olsam 9 ay beklerim; boyatmayınca ölmüyoruz. Bende de çok beyaz çıktı, ben de çalışıyorum ama hem hamilelikte, hem emzirme döneminde boyatmayı düşünmedim. Sonuçta ne kadar da bitkisel olsa içinde ne olduğunu bilmediğin bir madde. Bir tanıdığım mesela kına ile dövme yaptırmıştı. Alerji oldu, hamileliğinde kortizon almak zorunda kaldı.

Sevgiler

bu konuya hamileliğimin başlarında çok baktım nette çok araştırdım
artık sonuna yaklaştım saçlarım bildiğiniz beyaz yani hepsi beyaz :1:
sarıya boyatıyordum sürekli doktorumda ilk üç ay sonrası bana bıraktı tabi olabildiğince doğal olsun dedi
her aynaya baktığımda elim karnıma gitti
çok mu kötü görünüyordu :44: hayır
benim şansım hepsinin beyaz olması tenimde beyaz olunca birazcık göz makyajıyla güzel bile göründüğüne inanmaya başladım yada çevrem beni öyle inandırdı :27:
yaniiii ben yapamadım kızlar hee zararlı olduğuna inandığımdan mı hayır
ama eşim sağolsun öylesine benimleydi ki kafasına pamuklarla peruk yapıp bak kötü değil işte bende yarın böyle işe gidicem diye şakalaşıyordu :9:
şimdi doğum resimlerim için nasıl görünecek telaşı var bende ama yinede boyamıcam sanırım
saçlarım kalçama kadar uzadı dökülmeye de başladı Allahtan çok gür saçlarım var
polyanacılık oynadığımı düşünüyorum çoğu zaman ama ben mutluyum beyaz saçlarımla kızım gelsin sağlıkla inşallah sonrası hep bizim :16:

Canm kimyasal oldugu icin vucut emiyor diye bebek herhangi bi zarar gormesin diye istemiyolar boyanmasini ama senin tercihin tabiki. Bende tuy dokucu kullanmak istiyorum ama sirf kimyasal diye kullanamiyorum :(

Canm kimyasal oldugu icin vucut emiyor diye bebek herhangi bi zarar gormesin diye istemiyolar boyanmasini ama senin tercihin tabiki. Bende tuy dokucu kullanmak istiyorum ama sirf kimyasal diye kullanamiyorum :KK43:
ağda konusunda bilgin var mı? özellikle şimdi sürekli kontrol için çağıracaklar ben de hayatta ağda dışında başka birşey kullanamam ama tabi şimdi çok yeni korkuyorum

ağda konusunda bilgin var mı? özellikle şimdi sürekli kontrol için çağıracaklar ben de hayatta ağda dışında başka birşey kullanamam ama tabi şimdi çok yeni korkuyorum
Agda zararsizdir diye dusunuyorum. Bende epilady var bn onunla aliyorum ama zor oluyo. Bazi ince tuyler oluyo onlar bile rahatsiz ediyo onceden tüydokucu 2dkda hallederdi smdi tuy ince olnca makina acitiyo. Blmiyorm napcam dr a sorsam aslinda ayip olurmu blmiyorum.

Agda zararsizdir diye dusunuyorum. Bende epilady var bn onunla aliyorum ama zor oluyo. Bazi ince tuyler oluyo onlar bile rahatsiz ediyo onceden tüydokucu 2dkda hallederdi smdi tuy ince olnca makina acitiyo. Blmiyorm napcam dr a sorsam aslinda ayip olurmu blmiyorum.
Sor tabi. Ozellikle genital temizligi icin ne oneriyor sorabilirsen ben de sayende ogrenmis olurum :)

Back
X