- 3 Kasım 2016
- 16
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi crazykartal
Hamileyken saçını boyayan arkadaşlar var mı ? Varsa ne kullandınız kızlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelikte sac boyatmanin bebege zararli olacagina dair hicbir kanitlanmis test olmadığı gibi dunyanin en önemli tip proflari bu teze gulup gecen makaleler yazmış ben ikisinde de boyattimHamileyken saçını boyayan arkadaşlar var mı ? Varsa ne kullandınız kızlar ?
Saç niye kesilmez ki onu anlamadimBencede boyatmamak kestirmemek eskilerden kalma hurafeler
Şahsen inanmıyorum.
Doktorum da 12. Haftadan sonra boyayabileceğimi söylemişti.
16. Haftamda boyattım da kestirdim de..
Beyazlar psikolojimi bozuyor çünkü ve doktorum da bende psikolojinin de hamilelik süresince çok önemli olduğunu düşünüyoruz..
Tabi ki yine de herkesin kendi kararı..
Vallahi ben 1.5 aylıktım yaptırdım balyaj. Şimdi de naturtint diye doğal boyayla boyamayı düşünüyorum saçlarımı.Balyajın zararı olur mu peki saç köklerine değmiyor ya
Kocakarı icadı saç kesilmemesi. Üç harfliler gelir dalan diyo bazı eskiler. Saçma.Saç niye kesilmez ki onu anlamadim
Benim doktorum 3. 6. Ve 9. Aylarda izin veriyor.ama ben boyatmadım. Ne olursa olsun kimyasal ve bebeğe gidicek.Hamileyken saçını boyayan arkadaşlar var mı ? Varsa ne kullandınız kızlar ?