hamilelikte saç boyama...

İlk 3 ay boyatmak pek tavsiye edilmez. Kanıtlanan bir zararı yok ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ben biraz daha bekleyip 38.haftamda boyattım. 3 ay biter bitmez boyatan da var lohusalık bitene kadar saçlarını elletmeyen de var.

bana da doktor 3.aydan sonra doğal boya ile boyatabilirsin dedi aklım karıştı . Sadece ilk 3 ay uzak dur dedi. Ne yapsam bilemedim. Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar .

Ben saçlarımı çok boyayan bi insan olmama rağmen hamileligimi öğrendiğim andan itibaren ne boyattim ne kestirdim ve doğaya yakın saçlarım şuan bi de çok güzel uzadı. Zararı var mı yok mu bilmiyorum ama ben bunu tercih ettim. Dogumdan sonra boyatirim artik.

Bende saclarimi surekli biyatan biriydim. Hamilelik planlamaya basladigim andan itibaren boyatmadim. Emzirme donemindede boyatmadim. Sonra kendi sacim parlak daha guzel gelmeye basladi beyazimda tek tuk var rahatsiz etmiyor. Rahatsiz edecek derecede beyaziniz yoksa boyatmayin. Kuafor bana demisti %100 dogal boya diye birsey yok. Boya zaten adi üstünde dogali ne kadar olur. Elinizden geldigincd kozmetikten uzak dyrun oje bile surmedim. Dugun gibi ozel gunler disinda makyaj yapmadim. Gunluk makyaj yapan biriyim

Hamileyken saçını boyayan arkadaşlar var mı ? Varsa ne kullandınız kızlar ?
Hamilelikte sac boyatmanin bebege zararli olacagina dair hicbir kanitlanmis test olmadığı gibi dunyanin en önemli tip proflari bu teze gulup gecen makaleler yazmış ben ikisinde de boyattim

Bencede boyatmamak kestirmemek eskilerden kalma hurafeler
Şahsen inanmıyorum.
Doktorum da 12. Haftadan sonra boyayabileceğimi söylemişti.
16. Haftamda boyattım da kestirdim de..
Beyazlar psikolojimi bozuyor çünkü ve doktorum da bende psikolojinin de hamilelik süresince çok önemli olduğunu düşünüyoruz..
Tabi ki yine de herkesin kendi kararı..

Dünya kadar beyazım vardı. Bitkisel boya ile bu hafta boyadım. Saçlarımızda kestirdim. İlk 3 ay risk fazla olduğundan geçmesini bekledim

Sakın boyamayin hepsinde kimyasal var bitkisel de bile kuaför um boyamam dedi hamile birinin saçını o yüzden lütfen boyamayin riske atmayin

Bencede boyatmamak kestirmemek eskilerden kalma hurafeler
Şahsen inanmıyorum.
Doktorum da 12. Haftadan sonra boyayabileceğimi söylemişti.
16. Haftamda boyattım da kestirdim de..
Beyazlar psikolojimi bozuyor çünkü ve doktorum da bende psikolojinin de hamilelik süresince çok önemli olduğunu düşünüyoruz..
Tabi ki yine de herkesin kendi kararı..
Saç niye kesilmez ki onu anlamadim

Back
X