merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim beyazlarım çıktı çok aynaya bakmak istemiyorum saçımı boyamak istiyorum ama zararı varmı boyayan varmı bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz
ben bildigimiz toz kinayi ceviz yapragini haslayip suyuyla karistiriyorum birazda zeytin yagi o sekilde boyuyorum.dogal kizil.kimyasallardan cok daha iidir.tavsiye ederim.
İlk üç ay boyanmıyo diye biliyorum. Çünkğ bebek kandan besleniyomuş. 3 aydan sonra senin yediklerini alıyomuş. O yizden boya kana karışabileceği için 3 ay boyanmıyo diş tedavileri de aynı. Benim de saçlarım beyaz röfle yatırıyorum 6 ayda bir şu an berbat kafam. 3 ay dolumca yaptırıcam çalışıyorum hem de öğretmenim okul açılınana kadar halledicem inşallah. Millet sigara içiyo ya hamilelik boyunca. İnşallah olmaz sıkıntı.
Boyanın yan etkisi konusunda doktorlar da 2 ye ayrılıyor. Kanıtlanmış bir yan etkisi yok lakin ilk 3 ay kesinlikle boyanmamalı. Sonra 2 ayda 1 boyanabilir. Açtırma veya ciddi kimyasal işlem 9 ay boyunca yaptırılmaz.
merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim beyazlarım çıktı çok aynaya bakmak istemiyorum saçımı boyamak istiyorum ama zararı varmı boyayan varmı bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz