Hamilelikte saç boyatmak

sevval80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
6
0
36
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar benim saçlarımda çok beyaz olduğu için hemen hemen her ay 1 kez boyatmam gerekiyor şu anda da Allah verirse bebek istiyoruz acaba boyatsam zararı olur mu sizlerden hamileliğinde boyatan oldu mu ya da saçını boyatanı duydu mu yardımcı olursanız sevinirim.

ben daha önce doktoruma sormuştum zarar verdiğini söylemişti hamilelik düşünüyosan öncesi sakınca yok ama hamilelikte boyatma zaralıymış.eyrafımda da hiç duymadım

13.haftada organık boya ıle boyattım..amonyaksız kokusuz....sac derısınden kana gecme gıbı bı ıhtımal yok ...sorun o amonyak kokusunu solumak...yınede tercıh meselesı...

benım saclarım cok beyaz ve beklenmedık bı hamılelıktı ...tedbırsız yakalndım ve 13. haftaya kadar evden cıkmadım desem yalan olmas

Peki siz doğum yaptınız mı şu an bi sorun olmadı inşallah.Birde şunu sorcaktım 13.haftadan sonra boyatmışınız ya daha sonraki aylardada boyattınız mı? Ne kadar arayla boyattınız. Çok soru sordum kusura bakmayın bu benim için çok önemli de eşim zararı olur diye hiç boyama diyor ben de 9 ay böyle gezemem cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…