Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba. Hamilelikten önce de saçım aşırı derecede dökülüyordu. Şu ân da aynı şekilde duştan önce bir part,duşta ve kuruturken. Gün içinde de sürekli dökülüyor. Doktorum demir ilacı yazı hiçbir işe yaramıyor. Bu durum canımı çok sıkıyor ne yapmamı önerirsiniz?
Sabret başta oluyor öyle de ilerleyen dönem de canlanır saç koklerin dolgunlasir, dönem dönem değişiyor o durum hatta öyle dolgunlasir ki olmadık yerde sert tüy çıkar
Sabret başta oluyor öyle de ilerleyen dönem de canlanır saç koklerin dolgunlasir, dönem dönem değişiyor o durum hatta öyle dolgunlasir ki olmadık yerde sert tüy çıkar
6.aydan bildiriyorum saçlarım uzun dökülmesine rağmen kestirmiyorum elvet dölülme duracak diye, takviye kullanmalısın, özellikle demir ilacı, bu ayda duşta neredeyse dökülme olmadı sanırım yavaş yavaş azalıyor gibi bakalıö
6.aydan bildiriyorum saçlarım uzun dökülmesine rağmen kestirmiyorum elvet dölülme duracak diye, takviye kullanmalısın, özellikle demir ilacı, bu ayda duşta neredeyse dökülme olmadı sanırım yavaş yavaş azalıyor gibi bakalıö