Hamilelikte Saç Dökülmesi

Pofikedy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
359
65
18
Merhaba. Hamilelikten önce de saçım aşırı derecede dökülüyordu. Şu ân da aynı şekilde duştan önce bir part,duşta ve kuruturken. Gün içinde de sürekli dökülüyor. Doktorum demir ilacı yazı hiçbir işe yaramıyor. Bu durum canımı çok sıkıyor ne yapmamı önerirsiniz?

Sabret başta oluyor öyle de ilerleyen dönem de canlanır saç koklerin dolgunlasir, dönem dönem değişiyor o durum hatta öyle dolgunlasir ki olmadık yerde sert tüy çıkar 😂😂

Sabret başta oluyor öyle de ilerleyen dönem de canlanır saç koklerin dolgunlasir, dönem dönem değişiyor o durum hatta öyle dolgunlasir ki olmadık yerde sert tüy çıkar 😂😂
Yaaa. Zaten saçım genetik olarak seyrek umarım dediğiniz gibi olur da saçtan sıkılırım. Gür saçlar hayalim oldu artık. Ne zaman azalır tâhmini?

6.aydan bildiriyorum saçlarım uzun dökülmesine rağmen kestirmiyorum elvet dölülme duracak diye, takviye kullanmalısın, özellikle demir ilacı, bu ayda duşta neredeyse dökülme olmadı sanırım yavaş yavaş azalıyor gibi bakalıö

6.aydan bildiriyorum saçlarım uzun dökülmesine rağmen kestirmiyorum elvet dölülme duracak diye, takviye kullanmalısın, özellikle demir ilacı, bu ayda duşta neredeyse dökülme olmadı sanırım yavaş yavaş azalıyor gibi bakalıö
Ben de o dönemlere ışınlanmak istiyorum bir ân önce yoksa saçım kalmayacak 🥲 doktor ilaç olarak verdi ama ben takviye olarak almak istiyorum.

Back
X