hamilelikte saç dökülmesi

bertan ege

seni sevmiyorum kaynana
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
320
213
53
kızlar 27 haftalık haileyim saçlarım aşırı dökülüo ben kırıklaran dolayı cansızlaştığını düşünüp gidip kestirdim hala dökülmeye devam edio
bitek benim başımda mı yoksa benim gibi sorun yaşayan var mı ??

bende 4 haftalık hamileyim son 3 gündür banyodan çıktığımda taradığım saçlara inanamıyorum öyle çok dökülüyoki

Selam ben de 37 haftalik gebeyim
3.-4. aydan beri cok fena sac kaybim oldu. Hatta belki sacimin yuzde yirmisi gitmistir.
Doktor degisince fark ettik ki demir-depo demir degerlerim hamileligimin basina gore cok dusmus. O zamandan beri demir ilaci kullaniyorum ve bir nebze durdu sac dokulmem. Doktorum dogumdan sonra da boyle devam eder sonra kayiplar yerine cikar sac diyor...

Acaba demir eksikliğinden mi çünkü bnm vardı saç dökülmem hamile kalınca daha fazlalaştı çok azaldı saçım şuan ve yaklaşık 2,5 ay var doğuma bu gidişle doğuma kadar saç kalmıcak bende :-(

benim de öyle yirmi dokuz haftalıgım ve bir kaç aydır inanılmaz saçım dökülüyor.banyoda;normalde saçımı tuttugumda bile elimde kalıyor((

Ben hamilelign en basndan kullaniyorum.
Demr hapi, dokulmem var ama

Ben hamilelik planladığımda folic asit içmeye başlamıştım çok düzenli bir şekilde.
25 ay bebişim gelmeyince ha bu ay geldi ha bu ay gelecek derken folic aside devam ettim.Ve hamileliğim boyuncada içmiştim.Hamilelikte saçlarım inanılmaz gürleşmişti.Ama doğum yaptım 3.ayımda saçlarımın % 50 sini kaybettim.Gitmediğim doktor kalmadı.Meğersem doğum yapınca da devam etmek gerekiyormuş vitamin ve demir ilacına... Onun için vitaminlerinizi düzenli için ki saç dökülmesini fazla yaşamayın.Şuan belki mevsimsel olabilir eğer fazla değilse

kestirdim zaten ama hala dökülmeye devam ediyo

benim bildiğim biz bu vitamin destekleri alıorz ya mesela benim aldıklarımın içinde çinko da var o da zaten saç dökülmesine sebep oluyor.. yıllar önce çinko eksikliği için içmiştim ordan biliorm..

benim de gebelik başında saçlarımı boyatamadığım için aşırı bi dökülme söz konusuydu.. sonra süreç devak ettikçe saçlar da boyasızlığa alıştı sanırım dökülme azaldı..

ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle naturbee marka saç bakım spreyi aldım kullanmaya başladıktan hemen sonra saçlarımda acayıp bır yumusama oldu gün gün de dökülme kalmadı aldıgım aktarda fırma saç dökülmesi ve kepekte iade garantili oldugunu soyledı ve yanında bitkisel sampuan hediye etti allah razi olsun ben sorunumdan kurtuldum arkadaslar biraz kokusu ağır fakat tamamen bıtkısel bır parfum yok ıcerıgınde okudugum kadarıyla benım size önerim bu olacak deneyebilirsiniz firma kendıne guvenıyor ki iade garantili sattırıyor bende ılk basta buna güvenerek almıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…