Hamilelikte saç kestirmek

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Kızlar 5 haftalığım saçlarımı kestircektim kestirme diyenler var kararsız kaldım çok

Ne alaka kestirme diyenler neden öyle dedi ben kestirdim ama tabi o zaman hamileliğimi bilmiyordum öğrendim kestirmistim o dönem içinde

Güzel konu.tamamen hurafe olduğunu biliyoruz.hatta ben de yakında kestirmeyi düşünüyorum,ama annem kestirme diyor.takıntılı bazı şeylerde.o öyle dedikçe vazgeçesim geliyor.ama şuan saçlarım çok uzadı,dökülüyor da hiç olmadığı kadar.Yavrularımız Allaha emanet.saç kestirmeyle onlara birşey olacak değil.

Ya ne bileyim öyle diyorlar batıl inanç hadi boya falan kimyasal tamam da kesim için de kestirme diye aklımı çeliyorlar

Güzel konu.tamamen hurafe olduğunu biliyoruz.hatta ben de yakında kestirmeyi düşünüyorum,ama annem kestirme diyor.takıntılı bazı şeylerde.o öyle dedikçe vazgeçesim geliyor.ama şuan saçlarım çok uzadı,dökülüyor da hiç olmadığı kadar.Yavrularımız Allaha emanet.saç kestirmeyle onlara birşey olacak değil.
Aynen ben de öyle düşünüyorum bir de beklemediğim bir zamanda hamile kaldım yoksa ha bugün ha yarın derken kestirmeye ihmal ettim şimdi de bukadar bakımsız daha doğuma kadar gitmez yani

Aynen ben de öyle düşünüyorum bir de beklemediğim bir zamanda hamile kaldım yoksa ha bugün ha yarın derken kestirmeye ihmal ettim şimdi de bukadar bakımsız daha doğuma kadar gitmez yani
Benim saçlarım cidden hiç olmadığı kadar kötü oldu hamilelikte nedense.avuç avuç dökülüyor.henüz kansızlıkta yok.ben de kestireceğim inşallah:) çok kişi var kestiren.okuyorum.takmamak lazım bu konuyu.

Arkadaşlar ben din kültürü öğretmeniyim bu bilgi kesinlikle hurafedir gönül rahatlığı ile saçlarınızı kestire bilirsiniz. evlatlarımızı verende alanda Allah'tır. Allah muhafaza Bebeğinize bir şey olursa bu saçınızı kestirdiğinizden değil ömrü olmadığındandır. ben her iki gebeliğimde de saçımı kestirdim. Hatta bu şekilde hurafelerin tersinin yapılmasının daha büyük sevap olduğuna inanıyorum kestirmem gerekmese bile kestirdim yani🤭

Belimdeydi kut kestirdim 4. Ayimda Allah saglik kaderini duzgun uzun kilsin insallah hurafelere inanma cok rahatim ohhh mis kisa sac

Kızlar 5 haftalığım saçlarımı kestircektim kestirme diyenler var kararsız kaldım çok
Tamamen hurafe başka bişey değil . Ben de hamileyim gam 4 aylık olduk saçlarım da baya uzun havalar iyice ısınınca kestiricem zaten hem hamilelik harareti hem yaz sıcağı hiç çekilir şey değil . Valla hurafelerle kendi hayatınızı zorlastjrmayin . Hurafeye göre ömrü kısaltılmış saçım uzar ömrüm uzar o zaman bir de bu açıdan bakın .
Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Haklısınız valla kızlar işte ben normalde takılmam ama okulda arkadaşlar aklımı çeldi kestirme iyi değil derler falan diye

Back
X