• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Sağlıklı Beslenme... :)

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
198
Selam kızlar, bazıları beni bilir ilk doğumum dan sonra 88 kilo ile kalmıştım sonra 2 senede arada diyeti bırakarak 63 düştüm yaz tatilinde 66 oldum sonra öyle de hamile kaldım. Dr tartısına göre 69 benim tartıma göre 68.4 kilo daha fazla kilo almadan bebeği mi kucağıma almak istiyorum, bu yüzden yedikleri mi burdan paylaşarak denge de tutmak istiyorum.

Günaydın, bu boyle olmucak dun çok yedim bu sabah 69.4 geldim. Bugün artik dikkat etmeye başlıyorum.

Kahvaltfi
Fırında 1 yumurta
7 tuzsuz zeytin
1.5 kk peynir
Tere otu
1 cay kaşığı kayısı reçeli
40 gr bazlama ev yapımı
Ihlamur

Günaydın evet dikkat etmeyince 72.400 olmuşum. Çoğunlukla karataya uygun beslenicem.
Kahvaltı
2 yumurta haşlama
5 ceviz
10 yeşil zeytin
Avuç ici kadar beyaz peynir
4 yaprak küçük kıvırcık
2 gün kurusu
1 bardak limonlu su

Limonlu su içmeye devam ediyorum.

Saat 14 gibi
Yarim ayva
1 bardak ayran

Akşam
1 tabak nohut yemeği
Salata
Çok az ev yapımı ekmek

Saat 19.30 gibi
Sade turk kahvesi
1 incir kurusu

Kahvaltı
1 bardak süt
2 gün kurusu
2 yumurta haşlama
10 yeşil zeytin
2 kb peynir
6 ceviz
Biraz maydonoz

Limonlu suyumu içiyorum 1 lt sonra normal suya devam

Canım okudum da şimdi maşallah ne güzel dengeli besleniyosun ...doğum tarihlerimiz de yakın benim de önceden baya bi diyet geçmişim var kk da değil kendi hayatımda katılmak isterim sana ama ben çok.acıkıyorum sen ne yapıyorsun acıkınca peki

Hoşgeldin cnm ;) karatay ile beslendin mi acıkmıyorsun cnm bende acıkıyordum ama dun hic acıkmadım mesala kan şekerin denge dr kaldığı için. Katılmani isterim sevinirim ;)

Hosbulduk Ayy becerebilir miyim bilmiyorum kırk kere bozar yeniden başlarım hep diyetlerimde öyle oldu ama denicem o zaman bende bu arada kaç kilo aldın şimdiye kadar hamileliğinde

Bozma bebegini düşün sırf annenin beslenmesi yüzünden şeker hastası doğan bebekler var. Ben 66 kilo ile hamile kaldım dun 72.400 dum simdi 71.800 olmuşum hemen ;)ben dikkat etmedim hic ama dune kdr. sen kaç kilo aldin?

Çok güzel söylüyosun aslında hamileyim diye bende önüme geleni yedim hep ama bi ara sıkıntılarım oldu o yüzden 2 kilo aldım 50den 52 oldum daha tartilmadim ama bi aydır :kk77:
Başlıcam bende seninle o zaman bak azmettim çünkü benim vücudum da çok müsaittir hemen alır yani

Evet kesinlikle öyle bana arkadaşlarım şişik balon derlerdi al kilo ver kilo hemen şişerim yani :KK70:
Ben kalkım o zaman kahvaltımı yapım hemen sabah bi bardak karadut azda.çikolata yedim.ama son kaçamak olsun artık

Ya kızlar doğum tarihlerimiz birbirine yakın gibi ve benim problemim beslenme o yuzden atladım buraya
Ben hamile kalınca işi bıraktım hep evdeyim ve eşim işe gidio tabi ve ben o yokken yalnızken canım hiiiiççç bişey yemek istemiyor sadece haftasonları ve akşamları güzel yiyorum yani o evdeyken ama korkuyorum bebeğim besinsiz kalır mı diye kahvaltı fln yapmıorum çünkü :( ya da o benden gereken herşeyi alır mı bebeğim aç kalmasın :(

Back
X