hamilelikte sarı akinti(korkuyorum)

tazegelin2323

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
474
8
118
7 hafta 5 gunluk hamileyim ve bir haftadir devam eden gun icinde cok az gordugum peceteye silince gelen sari akintim var bazi gunler rengi acik kahve gibi oluyor ama agri sizi yok cok şükür ultrasonda kanama da gozukmuyir ama kafaya takmadan da edemiyorum normal mi sizce arkadaslar? Dogum yapan bayanlardan bunu yasayan var mi aranizda?

7 hafta 5 gunluk hamileyim ve bir haftadir devam eden gun icinde cok az gordugum peceteye silince gelen sari akintim var bazi gunler rengi acik kahve gibi oluyor ama agri sizi yok cok şükür ultrasonda kanama da gozukmuyir ama kafaya takmadan da edemiyorum normal mi sizce arkadaslar? Dogum yapan bayanlardan bunu yasayan var mi aranizda?
Yok mu bilgisi olan

Canım kirmizi leke görmedigin sürece akintinin kahve ve sarisinin korkulacak bisey olmadigini biliyorum.. bende 16 haftalik hamileyim ve ilk baslarda kopkoyu kahverengi lekelenmem oldu benim doktorum bol istirahat etmemi ve agir is yapmamami soylemisti. Kendime dikkat ettim ve 1 haftada geçti. Akintinda koku varsa enfeksiyon baslangici olabilir. Benim hala var sarı akintm hamile kalmadan da vardi simdide var.

Back
X