KIZLAR merhaba ben 5 haftalık hamileyim. İki gündür çook açık iki sefer sarı akıntım oldu. Bugün daha çok oldu sanki. daha koyu. Ama kokusuz. Acaba bir problem mi var. Randevum Pazartesi’ye acaba erkene mi çeksem. Böyle olanlar var mı aranızda. Normal mi ?
KIZLAR merhaba ben 5 haftalık hamileyim. İki gündür çook açık iki sefer sarı akıntım oldu. Bugün daha çok oldu sanki. daha koyu. Ama kokusuz. Acaba bir problem mi var. Randevum Pazartesi’ye acaba erkene mi çeksem. Böyle olanlar var mı aranızda. Normal mi ?
Telefondan görüştük normal dedi hamilelikte. Eğer artarsa öyle müdahale ederiz dedi. Şuan da iyi yani demek ki ara ara gelebiliyormuş. Çevremde bu süreci geçirenlerde aynı şeyi söyledi. Hatta Doğuma kadar bu durumu yaşayanlar olmuş. İçim rahatladı enazından