Hamilelikte sarı akıntısı olanlar

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Slm kızlar son birkaç gündür sarı akıntı var,hamileliginde böyle birsey yaşayan varmı, cvp larinizi bekliyorum.

Ben 5 haftalık hamileyim ve hamile kaldigimdan bu yana cik yogun sarı ve yesilimsi akunti oluyor

Bnmde kahverengi akintim vardi 2 gundur kesildi onun yerine sari akinti basladi

Ben 4 haftalık hamileyim adet günüm geciktiginde akıntım çok olmustu 2 hafta kadar da devam etti sonra geçti

Bendede oldu ama geçti birkaç güne sık duş aldım çok dikkat ettim evim dışında bi yerde gitmedim lavaboya geçti benimki

Bnmde kahverengi akintim vardi 2 gundur kesildi onun yerine sari akinti basladi
Kahverengi akintin olmazi normal mi peki gittin mi doktora bnm hamileligimin ilk haftalarindaydi. Kahverengi akintim oldu umrsamadm snradan kanamam oldu. Bi doktoruna danis istersen. Icind korku birakma gibi olmak istemem bi tavsiye sadece.

Kahverengi akintin olmazi normal mi peki gittin mi doktora bnm hamileligimin ilk haftalarindaydi. Kahverengi akintim oldu umrsamadm snradan kanamam oldu. Bi doktoruna danis istersen. Icind korku birakma gibi olmak istemem bi tavsiye sadece.
gittim zaten doktor yerlesme asamasinda oldugu icin normal dedi dusuk tehlikesine karsida hap verdi 2 3 gundur kesildi cok sukur bugun kalp atisinida duyduk ;)

Kaç haftaliksin canm. Bende de vardı. Dr. Enfeksiyon belirtisi dedi.
Canım henüz haile olup olduğumu bilmiyorum.bugun adet olmalıydım .olmadım. ve ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Bir kaç gündür sarımsı akıntı var..hamilelik belirtisı olabilir diye şüpheleniyorum. İnşallah da öyledir.dün test yaptım sonuç negatif tı. Artik negatif görmekten yoruldum.bor kaç gün daha gün geçmeden test yapmayacağım. Ama inşallah bu ay olmuştur inşallah onun göstergesidir..dua edin kızlar.

Allah
Canım henüz haile olup olduğumu bilmiyorum.bugun adet olmalıydım .olmadım. ve ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Bir kaç gündür sarımsı akıntı var..hamilelik belirtisı olabilir diye şüpheleniyorum. İnşallah da öyledir.dün test yaptım sonuç negatif tı. Artik negatif görmekten yoruldum.bor kaç gün daha gün geçmeden test yapmayacağım. Ama inşallah bu ay olmuştur inşallah onun göstergesidir..dua edin kızlar.
en kısa zamanda iki cizgiyi görürsün inşallah. Hic bir zaman ümidini kesme rabbim kimsenin kucağını bos bırakmaz İNŞALLAH

Kahverengi akıntı yerleşme akıntısı deniyor bildiğim kadarıyla önemli değil ama sarı ve yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi ve çok önemli çünkü enfeksiyon erken doğum dusuk tehlikesi yaratıyor en kısa zamanda doktorunuzla gorusun

Hanımlar merhaba bende 7+5 günlük hamileyim bende de 2 gündür peçeteye gelen silme şeklinde sarı akıntım oluyor ama progestan kullanıyorum önemsemelimiyim yoksa geçici birşey olabilrmi

Ya cnm bilmiorum ama bn ilk 3 ay hep progestan kullandim onu kullandigim surecte bnmde sari akintim vardi onu birakinca sari akintim kesildi onun etkiside olabilir ama doktoruna bir sor yinede

Teşekkürler umut sen niye kullandın progestan şimdi nasılsın bebeğin nasıl bende çok az kahve lekelenmeler oluyordu düşük riski olabilir diye 10 gün sırt üstü yattım şimdi şükür yok leke falanda şimdide bu çıktı işte enfeksiyon fln değildir inşl.

Hanımlar merhaba bende 7+5 günlük hamileyim bende de 2 gündür peçeteye gelen silme şeklinde sarı akıntım oluyor ama progestan kullanıyorum önemsemelimiyim yoksa geçici birşey olabilrmi
canım bende progestan kullanıyorum benimde sarı akıntım vardı normal diye önemsemedim ama sonra rengi yeşile dönmeye başladı enfeksiyon ilerlemiş bence bi idrar testi yaptır sen geç olmadan

canım bende progestan kullanıyorum benimde sarı akıntım vardı normal diye önemsemedim ama sonra rengi yeşile dönmeye başladı enfeksiyon ilerlemiş bence bi idrar testi yaptır sen geç olmadan

Gerçekten mi çalışıyorum daha yeni izinden geldim izin alamam acilde idrar testi yapıyorlarmıydı

Gerçekten mi çalışıyorum daha yeni izinden geldim izin alamam acilde idrar testi yapıyorlarmıydı
Acilde idrar testi yapılıyor cnm bende Protestan kullanıyorum akintim yoğun oluyo doktorum test istedi enfeksiyon 500 olmuş tehlikeli olabiliyor hmn test yaptır bence

Back
X