- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
- Konu Sahibi Sonneschein
Slm kızlar son birkaç gündür sarı akıntı var,hamileliginde böyle birsey yaşayan varmı, cvp larinizi bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftaliksin canm. Bende de vardı. Dr. Enfeksiyon belirtisi dedi.Slm kızlar son birkaç gündür sarı akıntı var,hamileliginde böyle birsey yaşayan varmı, cvp larinizi bekliyorum.
Bende5 haftaligim bende sari ve yesilimsi akintilar oluyo bende merak ediyorum nedendirBen 5 haftalık hamileyim ve hamile kaldigimdan bu yana cik yogun sarı ve yesilimsi akunti oluyor
Kahverengi akintin olmazi normal mi peki gittin mi doktora bnm hamileligimin ilk haftalarindaydi. Kahverengi akintim oldu umrsamadm snradan kanamam oldu. Bi doktoruna danis istersen. Icind korku birakma gibi olmak istemem bi tavsiye sadece.Bnmde kahverengi akintim vardi 2 gundur kesildi onun yerine sari akinti basladi
gittim zaten doktor yerlesme asamasinda oldugu icin normal dedi dusuk tehlikesine karsida hap verdi 2 3 gundur kesildi cok sukur bugun kalp atisinida duydukKahverengi akintin olmazi normal mi peki gittin mi doktora bnm hamileligimin ilk haftalarindaydi. Kahverengi akintim oldu umrsamadm snradan kanamam oldu. Bi doktoruna danis istersen. Icind korku birakma gibi olmak istemem bi tavsiye sadece.
Canım henüz haile olup olduğumu bilmiyorum.bugun adet olmalıydım .olmadım. ve ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Bir kaç gündür sarımsı akıntı var..hamilelik belirtisı olabilir diye şüpheleniyorum. İnşallah da öyledir.dün test yaptım sonuç negatif tı. Artik negatif görmekten yoruldum.bor kaç gün daha gün geçmeden test yapmayacağım. Ama inşallah bu ay olmuştur inşallah onun göstergesidir..dua edin kızlar.Kaç haftaliksin canm. Bende de vardı. Dr. Enfeksiyon belirtisi dedi.
en kısa zamanda iki cizgiyi görürsün inşallah. Hic bir zaman ümidini kesme rabbim kimsenin kucağını bos bırakmaz İNŞALLAHCanım henüz haile olup olduğumu bilmiyorum.bugun adet olmalıydım .olmadım. ve ilk defa böyle birşeyler karşılaşıyorum. Bir kaç gündür sarımsı akıntı var..hamilelik belirtisı olabilir diye şüpheleniyorum. İnşallah da öyledir.dün test yaptım sonuç negatif tı. Artik negatif görmekten yoruldum.bor kaç gün daha gün geçmeden test yapmayacağım. Ama inşallah bu ay olmuştur inşallah onun göstergesidir..dua edin kızlar.
İnşallah canım benimAllah
en kısa zamanda iki cizgiyi görürsün inşallah. Hic bir zaman ümidini kesme rabbim kimsenin kucağını bos bırakmaz İNŞALLAH
canım bende progestan kullanıyorum benimde sarı akıntım vardı normal diye önemsemedim ama sonra rengi yeşile dönmeye başladı enfeksiyon ilerlemiş bence bi idrar testi yaptır sen geç olmadanHanımlar merhaba bende 7+5 günlük hamileyim bende de 2 gündür peçeteye gelen silme şeklinde sarı akıntım oluyor ama progestan kullanıyorum önemsemelimiyim yoksa geçici birşey olabilrmi
canım bende progestan kullanıyorum benimde sarı akıntım vardı normal diye önemsemedim ama sonra rengi yeşile dönmeye başladı enfeksiyon ilerlemiş bence bi idrar testi yaptır sen geç olmadan
Acilde idrar testi yapılıyor cnm bende Protestan kullanıyorum akintim yoğun oluyo doktorum test istedi enfeksiyon 500 olmuş tehlikeli olabiliyor hmn test yaptır benceGerçekten mi çalışıyorum daha yeni izinden geldim izin alamam acilde idrar testi yapıyorlarmıydı
acilde yaparlar durumunu belirtirsen ama kesinlikle yaptır sonra antibiyotiklerle uğraşmak zorunda kalıyosunGerçekten mi çalışıyorum daha yeni izinden geldim izin alamam acilde idrar testi yapıyorlarmıydı