hamilelikte sarı renkte akıntı

sercekus

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
21
-7
6
25
kızlar merhaba ben 14 haftalik hamileyim bundan bir ay önce kahve rengi akintilarim geliyodu sonra igne ve progestan kullandim gecti bir ay sonra yani dün eşimle sadece ön sevişme yaptik iliski yasak cunku sonrasinda sarı renkte çok akıntılarım geldi ama aslinda yine akintilarim geliodu ama bu kadar koyu renkte degil ve bu kadar cok gelmiyodu sizce normal mi bu birde kokulu akinti geliyo herkezden ozur diliyorum

kızlar merhaba ben 14 haftalik hamileyim bundan bir ay önce kahve rengi akintilarim geliyodu sonra igne ve progestan kullandim gecti bir ay sonra yani dün eşimle sadece ön sevişme yaptik iliski yasak cunku sonrasinda sarı renkte çok akıntılarım geldi ama aslinda yine akintilarim geliodu ama bu kadar koyu renkte degil ve bu kadar cok gelmiyodu sizce normal mi bu birde kokulu akinti geliyo herkezden ozur diliyorum
Böyle görseller atmak yasak.

Y A S A K
A
S
A
K

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Betimleseniz yeterdi.

Kötü kokulu akıntı enfeksiyona işaret ediyor olabilir. Mutlaka doktorunuza danışın. Gebelikte üriner tract enfeksiyonları oldukça risklidir çünkü.

* herkes ( düzeltmeden edemedim)

heyy bakann bakın ben burda canımla uğraşıyorum siz atarken iyi burda hep goruyorum boyle resimli o yuzden bende attim igrenen varsa bakmadan gecsin birde yorum yapiyosunuz igreniyosaniz bakmayin kardesim tam mi beni sinirlendirmeyin zaten morelim bozuk

heyy bakann bakın ben burda canımla uğraşıyorum siz atarken iyi burda hep goruyorum boyle resimli o yuzden bende attim igrenen varsa bakmadan gecsin birde yorum yapiyosunuz igreniyosaniz bakmayin kardesim tam mi beni sinirlendirmeyin zaten morelim bozuk
Sinirlensen ne olur ? Herkes kendini uçurumdan aşağı atsa sende mi atacaksın?

sanene kardesim bakma ozaman gec kafani tutup zorla mi baktirdim sana gec ozaman anliyomusun gecebilirsin yani hadi isine bak
Konuya giren otomatik resmi görür zaten ne demek bakma? Hem yasak olanı yapıp hem herkese çemkiremezsiniz burada.

eee tm sende girme ozaman kimse zorla girdirmiyo sana bide senin gibi gereksiz insanlara laf anlatiyorum ya hadi isine bak kardesim lutfen rica ediyorum bak herkes atmis birazda onlara yorum yap hadi

eee tm sende girme ozaman kimse zorla girdirmiyo sana bide senin gibi gereksiz insanlara laf anlatiyorum ya hadi isine bak kardesim lutfen rica ediyorum bak herkes atmis birazda onlara yorum yap hadi
E hani mantıken konu açıyorsunuz ya insanlar da konulara girip yorum yapıyor müneccim değiliz konunun içinde ne olduğunu bilelim.
Ayrıca istediğim konuda da gezerim sizi ilgilendirmez

şakamısın sen yaa gercekten sabrımı mı sınıyosun yazma buraya hadi git başkalarina yaz
hanımefendi ali kıran baş kesen misiniz bu nasıl üslup? sinirlenseniz ne olur ,sabrınız sınansa ne olur Allah aşkına? arkadaşınız mıyız biz sizin de bizi kafanıza göre azarlayabileceğinizi sanıyorsunuz? site kuralları gereği yasak bu yaptığınız, kusura bakmayın demek de bir erdemdir.

Merhaba kızlar öncelikle ben 6 aylık evliyim bu 6 ay içinde 20 den fazla doktora gittigim oldu endometriozis hastayım acaba hiç çocuğum olmucak mi dusuncesiyle kendimi yedim bitirdim regl tarihime 5 gün kala kasıklarımda ağrı hisettim ve Sarı akıntı gördüm evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gidip kan tahliki verdim emin olabilmek için beta HCG değerim 35.20 pozitif çıktı ama Sarı akıntı günlerdir görüyorum sizce normal mi ve değerlerim adet günüm geçtikten sonra yükselir mi adet tarihinden önce yaptığım için mi düşük çıktı acaba ? Ve bu Sarı akıntı lar beni inanılmaz endişelendiriyor bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar öncelikle ben 6 aylık evliyim bu 6 ay içinde 20 den fazla doktora gittigim oldu endometriozis hastayım acaba hiç çocuğum olmucak mi dusuncesiyle kendimi yedim bitirdim regl tarihime 5 gün kala kasıklarımda ağrı hisettim ve Sarı akıntı gördüm evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hastaneye gidip kan tahliki verdim emin olabilmek için beta HCG değerim 35.20 pozitif çıktı ama Sarı akıntı günlerdir görüyorum sizce normal mi ve değerlerim adet günüm geçtikten sonra yükselir mi adet tarihinden önce yaptığım için mi düşük çıktı acaba ? Ve bu Sarı akıntı lar beni inanılmaz endişelendiriyor bilgisi olan var mı?
gayet normal. kırmızı ve pembe olmadıgı sürece sorun yok. değeriniz gününe göre normal. ben de 5 gün kala falan 33le öğrenmiştim

Peki adet sancısı gibi ağrılar çekiyor muydunuz sizde çünkü ben her saniye adet olacakmisim gibi hissediyorum ve korkuyorum

Back
X