Hamilelikte Serviks Iltihabi

Anksiyeteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
2.521
1.821
83
39
Bayanlar siddetli kasik ve karin alti agrilarim sebebiyle Hpv testi yapilmisti rahim agzinda enfeksiyon gormustu suruntuyu alan hemsire sonucun cikmasini beklerken adetim gecikti ve beta hcg 230 cikti ve evdeki gebelik testim pozitif.Tabi surec nasil ilerleyecek bilinmez ama hamileyken rahim agzi enfeksiyonu tedavim nasil baslar ki ? Antibiyotik kullandirilmaz sanirim?Çok korkuyorum :( Henuz doktora da tekrwr gorunmedim bu surecte. Bir kere gitmek istedim onda da randevu doluydu.

Bayanlar siddetli kasik ve karin alti agrilarim sebebiyle Hpv testi yapilmisti rahim agzinda enfeksiyon gormustu suruntuyu alan hemsire sonucun cikmasini beklerken adetim gecikti ve beta hcg 230 cikti ve evdeki gebelik testim pozitif.Tabi surec nasil ilerleyecek bilinmez ama hamileyken rahim agzi enfeksiyonu tedavim nasil baslar ki ? Antibiyotik kullandirilmaz sanirim?Çok korkuyorum :KK43: Henuz doktora da tekrwr gorunmedim bu surecte. Bir kere gitmek istedim onda da randevu doluydu.
Gebelikte kullanılabilen antibiyotikler var bir an önce gitmeye çalışın enfeksiyon düşük riski Oluşturur.

Back