- Konu Sahibi korkakfare
-
Aslinda ortada bişey yok yani hamile değilim ama eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.. Henüz bi denememiz yok çünkü kafamızı kurcalayan bir nokta var.. Biz aralik ayında uzakdoğuya seyahat edicez. Istanbuldan yaklaşık 10 saatlik bi uçuş. Eşimle konuşuyoruz acaba denemeye başlasak ve oldu da hamile kalırsam yaklaşık 4 aylık falan olur bebeğimiz. Herşey olasılık tabii uzun zaman uğraşanlar var bebek sahibi olmak için ama olurda hemen hamile kalırsam sizce uzun seyahat zor olur mu?? Hamileyken uzun seyahat tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.şu an bu konuyacok takıldığımız için deneme yapmiyoruz.. Seyahati gecen kıştan ayarlayıp ödemeleri de yaptığımızda. Ondan da vazgeçemiyoruz:44:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ertelemeden yaşayın hayatı. Velev ki hamile kalırsanız da oralarda hijyene ve yemeklere dikkat edersiniz yeter.
Ay gercekten tam benim durumu anlatan sozinsan bilmediği seyden korkar derler ya benim durum da o. Hamilelik nasil bisey bilmiyorum ya gozumde büyütüyorum sanirim
hic bisey olmaz Allahın izniyle ben hamileyken ucaktan inmedim resmen hic bisey olmadı Allaha sükür yedigine içtigine dikkat etsen yeter arkadasın dediği gibi
Allah kerim ..
hamile kalınca konussak bunu ..
Bunu şimdiden bilemeyiz ama eger hamileliginde sıkıntılı bir durum oluşmazsa yolculuk yapmak problem degil tabiki kendine çok dikkat etmek kaydıyla.
2 aylik hamileyim bugün 2.5 saatlik yoldan geldim kendime gelemedim. Yolda istifra mide bulantısı uyku baş dönmesi yorgunluk oldu.eve geldiğimden beri yatıyorum.genelde bu durumlar 4 aya kadar sürüyor ama istisnai durumda benim ilk kızım gibi 9 ay istifra bulantı tansiyon burun kanaması olabiliyor. Yani her sey olabilir hamile kalmadan bilemez bunun planını yapamazsınız.
Konuyu açan korkak fare cevap veren kırmızı kalp nasıl oluyor ?Teşekkür ederim hepinize.. herkesin hamileligi farkli geciyor bunun farkindayim.. işte insan da bisuru para odedigi icin boyle muallakta kalinca bi cikis yol ariyor
Hepinize tek tek tesekkur ederim bildiklerinzi paylastiginiz icin 😊
Aslinda ortada bişey yok yani hamile değilim ama eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik.. Henüz bi denememiz yok çünkü kafamızı kurcalayan bir nokta var.. Biz aralik ayında uzakdoğuya seyahat edicez. Istanbuldan yaklaşık 10 saatlik bi uçuş. Eşimle konuşuyoruz acaba denemeye başlasak ve oldu da hamile kalırsam yaklaşık 4 aylık falan olur bebeğimiz. Herşey olasılık tabii uzun zaman uğraşanlar var bebek sahibi olmak için ama olurda hemen hamile kalırsam sizce uzun seyahat zor olur mu?? Hamileyken uzun seyahat tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.şu an bu konuyacok takıldığımız için deneme yapmiyoruz.. Seyahati gecen kıştan ayarlayıp ödemeleri de yaptığımızda. Ondan da vazgeçemiyoruz:44:
Konuyu açan korkak fare cevap veren kırmızı kalp nasıl oluyor ?
yonetime bildir ki üyeliğin iptal olmasınAy korkakfare nin sifresini unutunca bunu acmistim sonradan hatirladim :) ipda de korkakfare telefonda kirmizipikap kalmis ondan :) ikiside benim tamamen unutkanligimdan var iki hesap
yonetime bildir ki üyeliğin iptal olmasın
Aklın varsa seyahatten sonra yap. Hamileliğin nasıl geçeceğini bilmiyorsun. Kanamalı olabilir Allah korusun ki ilk uc ay ucak seyahatine izin verilmiyor cogu zamanlarda. Belki bulantın cok olur tatilin rezil olur. 6 ay sonra yapiverin cocuğu. Hem bi deneyelim zaten olmaz deme bi kere denedim oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?