Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar size sorum olacaktı hanımlarben 24 haftalık hamileyim ,bende son günlerde baş dönmesi ,aniden sıcak basması ,terleme oluyor ,kalp atışım da hızlanıyor o an..böyle bir durum yaşayan var mı acaba ?
Bende hipoglisemi var şekerim düşüyor sürekli aslında ..acaba aniden yükseliyor mu diye düşünüyorum artık ,tansiyon yükselse nasıl belirtiler olur bilmiyorum ,normal zamanlarda tansiyonum 10/6 cıkıyor genel olarak
Bende hipoglisemi var şekerim düşüyor sürekli aslında ..acaba aniden yükseliyor mu diye düşünüyorum artık ,tansiyon yükselse nasıl belirtiler olur bilmiyorum ,normal zamanlarda tansiyonum 10/6 cıkıyor genel olarak
Aniden yükselip düşüyor yani belki de o an hiç ölçmedim ..resmen yemek yemeye korkar oldum yer yemez kötü oluyorum bazenhatta gluten hassasiyeti için test de yaptım bir şey çıkmadı