• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamılelikte sigara içme isteği

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
kızlarr onceden sıqara kullanmazdım kokusuna bıle tahammul edemezdım hıcde heveslenmedım sıqara ıcmeye ama 7aylık hamıleyım bu aralar cnm nasıl sıqara ısdıyo sankı elımden qelse yıyecem o derece neden böyle oldukı bıde toprak kokusu ısdıyo cnm sızce d vıtamını eksıklıqındenmı bu :( qecen qun 1 tane sıqara ıcdım sımdı sureklı ıcesım qelıyor nasıl unutabılırım bunu alısırsam kötu olucak cunkı :(((

kızlarr onceden sıqara kullanmazdım kokusuna bıle tahammul edemezdım hıcde heveslenmedım sıqara ıcmeye ama 7aylık hamıleyım bu aralar cnm nasıl sıqara ısdıyo sankı elımden qelse yıyecem o derece neden böyle oldukı bıde toprak kokusu ısdıyo cnm sızce d vıtamını eksıklıqındenmı bu :( qecen qun 1 tane sıqara ıcdım sımdı sureklı ıcesım qelıyor nasıl unutabılırım bunu alısırsam kötu olucak cunkı :(((

stres yapacaksan günde 3 tane iç nasıl olsa normalde içmiyosun aslında hiç içme dicem ama aşeriyosun napalımkiii:1::49:

ayy çok şükürrrr millete sigaraya aş erenler var diyince mal mal bakıyolardı suratıma al işte
canım muhtemelen bu durum dogum yaptıgın zaman geçicek içmemeye gayret göster ama yok canın çok istiyosada yarısını kır içine çekmeden iç.alışacagını sanmıyorumm.
toprak olayına gelince vitamin eksikligiyle alakalı diye biliyorum ben doktoruna bi danışşş

evet resmen sıqaraya as erıyorum ya esımın aldıqı sıqara paketı qozume nasıl batıyor ıcmek bısey deqılde qunde 1 defa alısmakdan korkuyorum nasıl bır asermedır anlamadım :31: ılk defa kendımde qoruyorum sıgaraya asermeyı :1:

illa istiyosan günde 2-3 tane içmende sakınca yok hatta winston one iç en hafifi o piyasadaki,içinde neredeyse bişey yok diğerlerine göre:)
toprak isteği de mineral eksikliğinden diye biliyorum doktoruna söylersen yardımcı olucaktır.

kansızsın doktoruna git, demir ilacı versin.

illa istiyosan günde 2-3 tane içmende sakınca yok hatta winston one iç en hafifi o piyasadaki,içinde neredeyse bişey yok diğerlerine göre:)
toprak isteği de mineral eksikliğinden diye biliyorum doktoruna söylersen yardımcı olucaktır.

ne güzel öğüt vermişsiniz bravo!!! "sakınca yok" buyurmuşsunuz, nasıl sakınca yok? bir de marka vermişsiniz ya helal olsun! içinde bir canlı büyütebilen kadın, sigara içiyorsa da bırakabilecek iradeye sahiptir. kanıyla besliyor o bebeği, kanını zehirlemeye bu yüzden hakkı yok.

Sigara içmemeye çalış, lütfen. Bence biri de üçü de zararlı. Karnında bir canlı var canım. Allah korusun erken doğumdan, doğumdan sonraki bir çok hastalığa kadar bir sürü zararı var. Zaten yedi aylıksın biraz daha sabret.

canım sıqara ısdedıkce fındık yıyorum cerez turu seyler yıyorum hıc kullanmadım bu yasıma kadar hamıle kalınca nasıl oldu anlayamadım canım sıqaraya as erıyo onceden kokusuna bıle tahammul edemezdım evımdede ıcırmezdım kımseye aklıma qetırmemeye calısıyorum baska seylerle oyalanıyorum :31: ıse yarıyo kansızım zaten sıyah kuru uzum yıyorum bol bol ıns qecer bu sıqaraya as erme olayım :49:

Sigara pek sağlıklı birşey değil tabi hamilelikte, hatta normalde bile, bence içmemeye çalış, çok dayanamıyorsan da sigara içmek yerine, evde tütün yak az birşey onu kokla ya da onu sarıp iç az miktar en azından doğal tütün, sigaradan daha az zararlı ve sigaraya göre daha çabuk karşılıyor nikotin ihtiyacını ama karnında bebeğin varken hiç içmemek en güzeli. Toprak yeme isteği de demir alma ihtiyacından geliyor diye okumuştum biryerlerde belki demir eksikliğin vardır.

Anne sütüne ve bebeğe direk olarak etki eden tek zararlı madde sigarada var sakın içmyin.kusura bakmayın ama bebeğinizn sağlığı sizin aşermenizden daha önemli

Benim arkadasimda´da vardi bu sigaraya ve türk kahvesine özelikle telvesine as erme :)

bazı arkadaslar yanlıs anlamıslar sanırım sorunu ben sıqara ıcıyorum demıyorum zaten hamıle olmadan oncede kullanmıyordum bu hafdalar sıqaraya aserıyorum bıde toprak kokusuna hadı toprak neysede sıqaraya karsı ısdeqımı nasıl ortadan kaldırırım dıye fıkır sordum qelen cvplar bebeqınızın saqlıqı sızın asermenızden daha onemlı dıye cvp vermısler heralde bebeqımın saqlıqı daha onemlı ıcmıyorum zaten ıcme ısdeqını nasıl ortadan kaldırırım dıye sordum bılqısı ve tecrubesı olanlar cvp yazarsa sevınırım...

Son düzenleme:
Bende 6 aylıkhamileyim hamile kalmadan 1 yıl önce sigarayı bıraktım 15 sene içmiştim.Hep ister sigara canım içmem ama hamileyken özellikle bu ara inanılmaz istiyor ama yinde içmicem.Sen hiç içmedinse ve aşeriyorsan 1 tane iç nefret edersin zaten

Hamile olduğumu öğrendim ve kendime 1 hafta süre verdim sonra bulantı, uyku derken kolay oldu bırakmak şimdi 8 aylık hamileyim 1 aydan beri benimde canım inanılmaz istiyor sabrediyorum ve etrafımda ki herkes sigara içiyor, dayanamıyorsan1 tane iç diyen arkadaşlar bir an acaba birşey olmaz mı içsem diye düşündüm ama sağolsun sonra kızan arkadaşlara:)saçmaladığımı anladım anlıkta olsa

Bende hamileyken sigaranin kulunu yemek istiodum acaip canm sigara cekti ama icme derim ben sigara yuzunden erken ddogum yaptim kimse icme demedi herkes ic ic azcik nolcak dedi :)

Back
X