- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne diyelim güzelim olan olmuş çocukları zehirlemişsin dua edelim de sağlıklı sıhhatli olsunlarArkadaslar 23 haftalik ikiz bebeklerime hamileyim
Sigarayı bikac gun oldu bırakalı. Bebegime umarim bişey olmamıştır. Bu nalet sigarayi maalesef ki ictim. Ultrason olcumlerinde ve detaylida bir sikinti görünmüyor. Bu konuda biseyler yazin lutfen
Arkadaslar 23 haftalik ikiz bebeklerime hamileyim
Sigarayı bikac gun oldu bırakalı. Bebegime umarim bişey olmamıştır. Bu nalet sigarayi maalesef ki ictim. Ultrason olcumlerinde ve detaylida bir sikinti görünmüyor. Bu konuda biseyler yazin lutfen
ben kara kara düşünürken bu sigarayı nasıl bırakıcam diye şans yüzüme güldü. hamileliğimde tiksindiğim tek şey sigara kokusu. normalde hiç bulantım yok ama sigara içilmiş bir odaya girdiğimde içim kalkıyor. bu kadar kolay olmasına sevındım gerçekten![]()
Sigara hayatımızın her alanında bize zarar veren kötü bir alışkanlık. Hamile kaldığınızda daha doğrusu hamile olduğunuzu öğrendikten sonra sigarayı hemen bırakın. Aynı durumda olan birçok arkadaşım hamile olduğunu anladıktan sonra hemen sigarayı bıraktı ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirdiler.
Kuzenimde aynı zamanlarda hamile kaldık ve ikimizde sigara içiyorduk. O içtikte aman bişi olmaz diye bende içtim. Sonuç karnımda 13 haftalık ölü bir bebek. Meğerse kanımda hafif bir pıhtılaşma sorunu varmış. Sigarada bunu tetiklemiş. Bebeği besleyen damarlar çok küçük ve kolay tıkanabilirmiş. Kısacası sigara içicem diye bebeğimi öldürdüm. Şimdi ikinciye hamileyim. Insanın canı yanınca öyle bir bırakıyor ki. Bağımlılık falan hikaye. Herkes içiyor birşey olmuyor demek de boş gördüğün gibi.
merhabalar ben yeni katıldım aranıza 28+2 hamileyim bende sigara kullanıyorum hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum şimdi ise günde 5 dal içiyorum çok memnun değilim tabi keşke tamamen bırakabilseydim ama olmadı umarım bebeğim fazla etkilenmez.![]()