hamilelikte sigara kullanmak

ben hamile kalmadan önce kullanıyordum ,
Hamileliği öğrendikten sonra ağzıma aldım .

İçinizdeki can'ı düşünün.
Şu an en savunmasız, size en muhtaç hali ..
Hevesinizi köreltmeye çalışın ..
Fazla yiyin ama sigara içmeyin.
Onun ekstra oksijene ihtiyacı varken ,
sigara içerek oksijensiz bırakmayın .

işyerindeyken hiç içmiyorum kendime engel oluyorum ama eve gıdınce içmeden duramıyorum iradesiz olsam işyerinde de içerim diyorum kendimi motive etmeye calısıyorum

Günde 3 tane içiyorum ama slim ve kısa içiyorum. İçmeyince inanılmaz stresli ve gergin oluyorum hamilelik öncesinde de bırakmayı denedim ama başrılı olamadım hiç bir yöntemle bana bu günde 3 tane bile mucize geliyor. Rabbim korusun inşallah bebişimi inanın her içişte pişmanlık oluyor ama mecbur kalmasam yapmazdım :KK61:

Sakin sakin sakin hiçbirşey minik evladından daha değerli olamaz. 2 paket iciyordum hamilelik te bıraktım. Gerginlik hormonel sigara isteyince yat uyu yada su iç yanında da icirme. Nolur sakin içme ilk bebeğimi erken suyu geldi sigara yüzünden ve kaybettiğimi üzülerek söylüyorum. Su içmiş bisey olmamış bu içmiş bisey olmamış olduktan sonra ne fayda...

Hamileliğimi öğrenmeden önce 1 paket içiyordum.. Araştırmalarıma göre ilk 3 ayda beyin oluşumu gerçekleştiği için içilmemesi gereken zamanmış. Önceki içilenin bir etkisi yokmuş.. İçmemeyi becerebildim...

Back
X