Hamilelikte sigara tüketimi

senemsls

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
194
52
13
25
Kızlar selam. Ben hamile kalmadan önce çok sigara içen bi insandım yaklaşık günde 1 buçuk 2 pakete yakın. Uzun yıllardır da sigara kullanıyorum yaklaşık 10 yıl oldu bırakması benim için çok zor. Yarım pakete kadar düşürebildim ama çok yine de. Çocuğuma bir şey olacak diye çok vicdan yapıyorum üzülüyorum ama durduramıyorum kendimi. Sigarayı nasıl bırakabilirim siz hangi yöntemleri uyguladınız ?

Genelde anneler sigaradan bile tiksinirler sizde öyle olmamış demek ki bebeğinizin sağlığını düşünüp fedakarlık yapmanız gerekiyor umarım başarırsınız

Kızlar selam. Ben hamile kalmadan önce çok sigara içen bi insandım yaklaşık günde 1 buçuk 2 pakete yakın. Uzun yıllardır da sigara kullanıyorum yaklaşık 10 yıl oldu bırakması benim için çok zor. Yarım pakete kadar düşürebildim ama çok yine de. Çocuğuma bir şey olacak diye çok vicdan yapıyorum üzülüyorum ama durduramıyorum kendimi. Sigarayı nasıl bırakabilirim siz hangi yöntemleri uyguladınız ?
Yapmayin dogmamis cogunuzun tum organlarini zehirliyorsunuz hem de su an en riskli dönemde tum organlarinin olusma asamasinda yapiyorsunuz bunu. İsterseniz yoksunluk cekeceksiniz strese gireceksiniz ama karninizdaki bebegi zehirlemeye hakkiniz yok. Gebelik planlarken zaten birakilmaliydi. Bunu hamile kalmadan coook once yillar once sigarayi birakmis birisi olarak soyluyorum.

Gebeliğin başındasınız. Bırakın içmeyin , bırakmak zor ama daha sonra bırakmak daha zor olur. Şimdi en başındayken bırakın.

Back
X