HAMILELIKTE SIGRA KULLANIP SAGLIKLI DOGUM YAPAN VARMI

Hemileyken sigra kullanan varmi ve bebegi saglik mi yada bi sorun oldumu ?
Benim arkadasim hamileliği boyunca gunde 2 tane sigara icti bi problem olmadi agir tiryakiydi doktoru bu sekilde kullanabilirsin demis sozde. Bir problem yasamadi ama bence bebegi yasitlarina gore gelisimde yavas ilerledi. O sigaraya degil bebeginin istahsizligina bagliyor ama ben bebeginin istahsizligini sigaraya bagliyorum

Bir de şöyle bişe var görünür de sağlıklı olup ileri de başka hastalıklar çıkablr bebekte şeker gbi kalp gbi vs. Bir uzmandan dinlemiştim

Bu sorunun cevabı açık değil. Size burda elli kişi şu tanıdık içti bişey olmadı,bu tanıdık içti normaldi desede içmemeniz gerekiyor.

Bende hamilelik oncesi içtim hamile olduğumu öğrendigim an bıraktım,emzirmeyi bitirdim yeniden başladım. Ama hamileyken icilmemesi lazim kim ne derse desin. Size 1500 kişi onay versede bu siz ve vicdaninizla alakalı ilerliyor

Kesinlikle ama doktora yalvardigini biliyorum bence en sonunda doktor lanet olsun bari 2 tane ic dedi

Kesinlikle ama doktora yalvardigini biliyorum bence en sonunda doktor lanet olsun bari 2 tane ic dedi
Yok biliyorum bende ,benim kuzenim de içti doktor 2-3 demiş . Ben bunu sormaya utanirdim doktoruma. İki canlı doğumum var onlarda emzirmeyi bitirine kadar icmedim Sonra basladim
Bir tane kalbi durdu ben doktora gittim kalbi durmus kürtaj olman lazim dedi üç sonraya gün verdi. Eve gittim sigara içtim kahveyi bırakmıştım icme demişti kahve icmistim. Hem ağladım hem içtim böyle bir meret ama ben bu kadar iradesiz olduğumuzu düşünmüyorum bu dönemde.

cok gecmis olsun canim. Kesinlikle haklisin

Hamileliğimde ilk aylar tiksinti geldi bıraktım tüm hamileligim boyunca da içmedim ne olursa olsun içme erken doğuma sebep oluyor çevremde çok örneğini gordum

Hemileyken sigra kullanan varmi ve bebegi saglik mi yada bi sorun oldumu ?
Bir akrabamızın benimle yaşıt kızı ağır otizimli ve arkaz. Annem annesinin hamileyken çok içtiğini söylerdi. Bu ara da ben hamileliğim ilk 1-1 buçuk aylık döneminde sigaradan tiksinip bırakmış biriyim. Doğumdan sonra da asla içmedim şimdi yanımdan sigarayla geçen insanlardan gelen kokuyu dahi kaldıramıyorum. Gerçekten içmeyene çok kötü kokuyormuş. :) Eğer hamileyseniz inşAllah bu vesileyle de bırakırsınız.

Sakın içmeyin. Hamilelikte içilen sigaranın bebeğe zarar verdiği, güneşin doğudan doğup batıdan batması gibi bir gerçek. Astımla doğan tanıdığım var! Beb zaten sigara kullanmıyorum ana hamile olduğumu öğrendiğiniz gün eşim sigarayı bıraktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…