Hamilelikte sinir oluyor mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
6 haftalık hamileyim bu ara herşeye ani yüksek tepkiler veriyorum hemen sinirleniyorum hamile oldugum için mi oluyor hormonlardan mı yoksa hiç alakası yok mu ?

6 haftalık hamileyim bu ara herşeye ani yüksek tepkiler veriyorum hemen sinirleniyorum hamile oldugum için mi oluyor hormonlardan mı yoksa hiç alakası yok mu ?
15 haftalık hamileyim bende o kadar sinirliyim ki anlatamam.. eşim en ufak bişey desin aşırı sinirle büyük tepkiler veriyorum… ve çok ani oluyo bi anda geliyo o sinir. Hamilelikle ilgisi var gibi ama bilmiyorum bende aynı durumdayım 😞

Bende 6 haftalık hamileyim hayırlı olsun ❤️ Bende suan daha başlamadı öyle bisey. göğüs hassasiyeti alt karın ağrısı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz neler ?

Benim dr göğüs hassasiyet ve karın agrısı var ama 2 seferdir böyle tepkilerim çok fazla oluyor hormondan mı alakasız mı bilmiyorum

Hamilelikten önce böyle bişey yoksa kesinlikle hamilelikten dolayıdır, varsa hamilelikle ilgisi yoktur.

8+3 teyim bazen kocamı uyurken gırtlaklamak istiyorum sırf nefes alışı batıyor diye o derece sinir var üstümde sen anla bacım 😂😂

Regl, PMS döneminde bile adam dümdüz oturmuş çay içerken “bacaklarımı ovsana benim bee!!” diye öldürücü bakışlar atıyorum. Hamileyken neler olmaz bence :D

Dogurmama az kaldi ben halen aniden bi anda biseye tutuluyorum😀😂geceleri uyuyamiyorim esim uyuyo gidip ona sariyorum mesela

Back
X