Hamilelikte sinir oluyor mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
6 haftalık hamileyim bu ara herşeye ani yüksek tepkiler veriyorum hemen sinirleniyorum hamile oldugum için mi oluyor hormonlardan mı yoksa hiç alakası yok mu ?

6 haftalık hamileyim bu ara herşeye ani yüksek tepkiler veriyorum hemen sinirleniyorum hamile oldugum için mi oluyor hormonlardan mı yoksa hiç alakası yok mu ?
15 haftalık hamileyim bende o kadar sinirliyim ki anlatamam.. eşim en ufak bişey desin aşırı sinirle büyük tepkiler veriyorum… ve çok ani oluyo bi anda geliyo o sinir. Hamilelikle ilgisi var gibi ama bilmiyorum bende aynı durumdayım

Bende 6 haftalık hamileyim hayırlı olsun Bende suan daha başlamadı öyle bisey. göğüs hassasiyeti alt karın ağrısı dışında bir belirtim yok sizin belirtiniz neler ?

Benim dr göğüs hassasiyet ve karın agrısı var ama 2 seferdir böyle tepkilerim çok fazla oluyor hormondan mı alakasız mı bilmiyorum

Hamilelikten önce böyle bişey yoksa kesinlikle hamilelikten dolayıdır, varsa hamilelikle ilgisi yoktur.

8+3 teyim bazen kocamı uyurken gırtlaklamak istiyorum sırf nefes alışı batıyor diye o derece sinir var üstümde sen anla bacım

Regl, PMS döneminde bile adam dümdüz oturmuş çay içerken “bacaklarımı ovsana benim bee!!” diye öldürücü bakışlar atıyorum. Hamileyken neler olmaz bence

Dogurmama az kaldi ben halen aniden bi anda biseye tutuluyorumgeceleri uyuyamiyorim esim uyuyo gidip ona sariyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…