Hamilelikte sinir oluyor mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.482
133
33
6 haftalık hamileyim bu ara ani çıkışlarım oluyor hemen sinirleniyorum fazla tepki veriyorum hamile oldugum için hormonlardan mı yoksa alakası yok mu

6 haftalık hamileyim bu ara ani çıkışlarım oluyor hemen sinirleniyorum fazla tepki veriyorum hamile oldugum için hormonlardan mı yoksa alakası yok mu
Louann Brizendine isimli bir profesörün female brain kitabını okumuştum. Tamamen hormonlar tarafından yönetiliyoruz. Hamilelikte dark side, konuşulmayan bir durum bu. Ani çıkışlar, kızmalar tıpkı PMS gibi, adet öncesi geriliyoruz. Bu da öyle. Yaklaştırmayın sizi huzursuz edenleri yanınıza, mutsuz olduğunuz konuları uzaklaştırın hayatınızdan herkes size hassasiyetle yaklaşmak durumda. Hassas olmayan kim var kim yok yaklaşmasın size. Dünyanın en güç görevini yapıyorsunuz şu an sapasağlam bebeğinizi dünyaya getireceksiniz. Herkes anlasın bu zorluğu üzmesin sizi.

Bende şuan hamileyim bazen öyle bir anı çıkışlarim oluyor ki kimseye çaktırmiyorum ama kendim bile yuh yani diyorum eşime neler neler cektiriyorum

Bende şuan hamileyim bazen öyle bir anı çıkışlarim oluyor ki kimseye çaktırmiyorum ama kendim bile yuh yani diyorum eşime neler neler cektiriyorum
Bu ben miyim diyorum ya sevmediğim şeyi yapıyorum resmen tepem atıyor birden sonra pişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…