Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Louann Brizendine isimli bir profesörün female brain kitabını okumuştum. Tamamen hormonlar tarafından yönetiliyoruz. Hamilelikte dark side, konuşulmayan bir durum bu. Ani çıkışlar, kızmalar tıpkı PMS gibi, adet öncesi geriliyoruz. Bu da öyle. Yaklaştırmayın sizi huzursuz edenleri yanınıza, mutsuz olduğunuz konuları uzaklaştırın hayatınızdan herkes size hassasiyetle yaklaşmak durumda. Hassas olmayan kim var kim yok yaklaşmasın size. Dünyanın en güç görevini yapıyorsunuz şu an sapasağlam bebeğinizi dünyaya getireceksiniz. Herkes anlasın bu zorluğu üzmesin sizi.
Olsun. Adet görmeye yeni başlayacaksınız. Sütü bile yeni kestiniz. Hormonlar hop diye toparlanmıyor. Biraz daha takip edip, danışman desteği alırsınız. Rahat olun.
Yakarız desen daha doğru olur, şu an devlet yönetiyor olsam füzeleri salmıştım, nükleeri basmıştım, 3. Dünya savaşını başlatmış “ama çocuklar da ölecek” diye ağlıyordum kesin.