Hamilelikte sinirlilik ve alınganlık

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Bu durumu yaşayan arkadaşlar bunla nasıl mücadele ettiniz? En ufak şeyler bile öfkelendiriyor beni sinirleniyorum, ağlıyorum. Sonradan düşününce saçma olduğunu farkediyorum ama olan oluyor. Bu durum çok yormaya başladı beni.

Beni anlattın resmen canım Kocamdan uzaktayım daha da agresif ve sinirli oldum benim ilacım eşim bi kavusabilsem hepsi geçecek ..inanılmaz agresif ve sinirli bir insandım zaten şimdi çifte katlandı ..

Beni anlattın resmen canım Kocamdan uzaktayım daha da agresif ve sinirli oldum benim ilacım eşim bi kavusabilsem hepsi geçecek ..inanılmaz agresif ve sinirli bir insandım zaten şimdi çifte katlandı ..
Bende öyleydim ama kendime hakim olabiliyordum en azından kırıp dökmüyordum şu an annem bizimle yaşıyor ve yıldızımız hayatımızın hiçbir döneminde barışmadı. Sanki hayatımı daha zorlaştırıyor gibi. Belki öyle değil ama ben öyle hissediyorum. Ve bundan dolayı da kendimi suçluyorum. Böyle hissetmek düşünmek büyük bir suçluluk duygusu yaratıyor bende daha da sinirli oluyorum. Galiba kadınların bu döneminde yanında olması gereken tek kişi eşleri, ne bi eksik ne bi fazla.

Aynı şeyi dün eşime söyledim 2 aydır ayriyım 1 ay daha ayrı kalacağım canım Anneni kırma yine de bak Rabbim izin verirse bizde Anne oluyoruz alttan al Allah gönlümüzü ferahlatsin

Aynı şeyi dün eşime söyledim 2 aydır ayriyım 1 ay daha ayrı kalacağım canım Anneni kırma yine de bak Rabbim izin verirse bizde Anne oluyoruz alttan al Allah gönlümüzü ferahlatsin
Sağolasın canım inşallah sen de en kısa zamanda eşinle bir araya gelirsin Allah yardımcımız olsun hepimizin

minik egzersizler yapabilirseniz biraz yorulunca insanın sinirlenmeye de hali kalmıyor. Allah dayanma gücü versin. Ben zaten çok sinirli bir yapıya sahibim bir de hamile olsam düşünemedim kendimi. Yürüyen atom bombası gibi gezerim herhalde

Çok zor valla canım aynen bir atom bombası gibiyim şu aralar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…