Hamilelikte sir ağda yapılır mı?

PembeBasak

:)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
191
141
103
Ben normalde lazer yaptırıyorum ama hamilelikten dolayı bıraktım. Şimdi sir ağda düşünüyorum. Riski olur mu ? özellikle genital için? Yoksa jilet mi kullanmalıyım :KK43:

Ben yaptırdım geçen hafta bir sorun olmadı çok şükür bayana da söyledim hamileyim diye zaten hamile müşterileri de varmış bişey olmaz dedi. Ama kendim havlu götürdüm onun üstüne yattım içime sinmez diye

Ben normalde lazer yaptırıyorum ama hamilelikten dolayı bıraktım. Şimdi sir ağda düşünüyorum. Riski olur mu ? özellikle genital için? Yoksa jilet mi kullanmalıyım :KK43:
Ben hamile kaldığımdan bu yana hiç bırakmadım düzenli olarak ağdamı yaptırıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı canım. Yalnız benim kuaförüm özellikle de hamile müşterileri için küçük kutulu özel ağlardan kullanıyor. Ağda kutusu bana özel oluyor üzerine ismimi yazıyor ve sadece benim için kullanıyor. İki kez genital bölgeyi ağda yapacak kadar var içinde. Kuaförünle bir görüş istersen mümkünse aynı sistemi senin için de kullansın.

Benden size tavsiye eger mumkunse kuaforunuzden size ayri bir agda acmasini isteyin hijyen bakimindan. Parasini odersiniz isterseniz eve goturursunuz agda yaptircaginiz zaman gelir verir erimesini bekler temiz tmiz yaptirirsiniz iciniz de rahat olur... tabi kabul eden kuafor bulmak zor olabilir onlar pinpirikli musteriden pek haz etmiyolar ama onemli olan sizin sagliginiz...!!!

Cuma günü sezaryan dogumum var agdamı bugün yaptırdım hicbir sorun yaşamadım.. Ayrıca agda ile yapılan temizliğin verdiği rahatlık paha bicilemez hic korkmayin

3 Kardeşim bayan kuaförü merak etmeden rahatça yaptırın korkmayın ama lütfen kendinize özel bir ağda alın enfeksiyon riski ortadan kalkar gönlünüz rahat olur

Back
X