- 31 Ocak 2025
- 199
- 65
- 13
- Konu Sahibi alamasemiaa
Kızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben de sırt ağrısı çekiyorum hem de başından beri. magosit kullanıyorum o iyi geldi birazKızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi
Ben de 25.haftaya yeni girdim 1 haftadır falan sırt ağrısı yaşıyorum böyle resmen kütletmek istiyorum yani. Hafif hafif egzersiz yaptım o şekilde biraz rahatladıKızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi
Ben de 25.haftaya yeni girdim 1 haftadır falan sırt ağrısı yaşıyorum böyle resmen kütletmek istiyorum yani. Hafif hafif egzersiz yaptım o şekilde biraz rahatladım
Doktor mu vermiştivalla ben de sırt ağrısı çekiyorum hem de başından beri. magosit kullanıyorum o iyi geldi biraz
sağlık ocağı kramplarım için yazmıştı kendi doktoruma da sordum o ağrıma da iyi gelebileceğini söyledi de kullandm hakikaten bir tık iyi geldi hiç duramıyordum yoksaDoktor mu vermişti
23+6 yım bugün hissetmeye başladığım bel karın kasık vajinam ağrım oluştu. Korktum yarın doktora gideceğim. Yaşayan varsa yazabilir mi?Kızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi
Genelde bu haftalarda başlıyormuş sırt ağrısı, ben de doktoruma danışacağım cuma günü randevum var23+6 yım bugün hissetmeye başladığım bel karın kasık vajinam ağrım oluştu. Korktum yarın doktora gideceğim. Yaşayan varsa yazabilir mi?
Ben bugün gittim herşey yolunda bu ağrılar normal bu haftada dedi doktor.Genelde bu haftalarda başlıyormuş sırt ağrısı, ben de doktoruma danışacağım cuma günü randevum var
Ebebekten hamile destek yastığı aldim onun faydasini gordumKızlar 23+3 hamileyim sırt ağrım çok oluyor, sizde durumlar nasıl, sırt ağrısı çektiyseniz ne iyi geldi
Benim de var uyuyunca çok iyi geliyorEbebekten hamile destek yastığı aldim onun faydasini gordum