hamilelikte sırt ağrısı

Canim benimde bel agrilarim var. Hamileligin basindan beri artarak devam ediyor. Doktoruma sormustum hep boyle devam mi edecek diye. Hamile kalmadan once bel agrisi olup olmadigini sordu. Cok fazla ayakta durdugumda ve cok yurudugumde oldugunu soyledim. Ilerleyen zamanlarda daha da artar demisti. Dedigi gibi de oldu. Bol bol dinlen. Doktoruna gittiginde bir sor icin rahat etsin. Insallah herhangi bir sorun yoktur.

cok tesekkur ederim canım yaaa içim rahatladı. bundan önce dış gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum biraz. perşembe gunü doktor randevum

Rica ederim canim. Insallah gecici bir durumdur senin icin. Ben simdi cok zorlaniyorum rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah. Her sey diledigin gibi olsun :)

benimde bel ağrım hep oldu.Hatta doktora söylediğimde progestan verdi.kullandım ama ara ara yine oluyor.

[QUETE="TubaHuseyin, post: 48193389, member: 784519"]Benim 7.haftam bende de var canım sıkıntı yapma bel kasık ağrılarımizin olması normal Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE] cok tesekkur ederim canim yaaa. amin insallah saglikli ve hayirli evlatlarimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…