Hamilelikte smear testi

bu arada kesin yaptırmak zorundamısın daha önce bi problem mi yaşadın
yaşamadıysan eğer doktor neden istedi
Yok rutin galiba fazlasıyla önemsedikleri ve erken teşhis koymak istedikleri bi durum ben kesin istemiyorum desem zorlamazlar. Ben de ilk dedğinde kabl ettin sıkıntı olmaz dedim. Yaptrmak da istiyorum acikcasi. Ama yaptrmadan once yine sorarm bebege sikinti olur mu diye? Gerci olcak olsa niye yapsinlar. Bu mesuliyetle nasil yasarlar? Yanii oyle

Yok rutin galiba fazlasıyla önemsedikleri ve erken teşhis koymak istedikleri bi durum ben kesin istemiyorum desem zorlamazlar. Ben de ilk dedğinde kabl ettin sıkıntı olmaz dedim. Yaptrmak da istiyorum acikcasi. Ama yaptrmadan once yine sorarm bebege sikinti olur mu diye? Gerci olcak olsa niye yapsinlar. Bu mesuliyetle nasil yasarlar? Yanii oyle
valla şanslısın canım bu kadar özenli davranması
benim hamileliğimin 14. haftasında çok afedersin
genital bölgemde elime bişey takıldı aynaya baktım minicik bi kaç tane siğil hemen internetten araştırmaya başladım hiç duymamıştım o ana kadar çünkü sonra heryerde hpv çıktı karşıma soluğu doktorumda aldım
muayene etti dedi yok bu enfeksiyon 10 fitil verdi her gün bi tane gün geçtikçe çoğaldı doktorumu aradım bunlar çoğaldı bende hpv var dedim yok enfeksiyon hpv olsa anlamazmıydım dedi
ısrarla muayene istedim gittim tekrar çatala aldı beni yüzü kızardı evet hpv dedi dünyam başıma yıkılmıştı okuduğum şeyler beni fazlasıyla korkutmuştu o doktoru o gün son görüşüm oldu zaten zor günler geçirdim ama süper bi doktor buldum o kadar güvendim ki hastalığımı beneğimi herşeyimi doktoruma emanet ettim pişman olmadım
ama ilk doktoruma devam etseydim başıma neler gelirdi allah bilir
uzun oldu ama paylaşmak istedim

valla şanslısın canım bu kadar özenli davranması
benim hamileliğimin 14. haftasında çok afedersin
genital bölgemde elime bişey takıldı aynaya baktım minicik bi kaç tane siğil hemen internetten araştırmaya başladım hiç duymamıştım o ana kadar çünkü sonra heryerde hpv çıktı karşıma soluğu doktorumda aldım
muayene etti dedi yok bu enfeksiyon 10 fitil verdi her gün bi tane gün geçtikçe çoğaldı doktorumu aradım bunlar çoğaldı bende hpv var dedim yok enfeksiyon hpv olsa anlamazmıydım dedi
ısrarla muayene istedim gittim tekrar çatala aldı beni yüzü kızardı evet hpv dedi dünyam başıma yıkılmıştı okuduğum şeyler beni fazlasıyla korkutmuştu o doktoru o gün son görüşüm oldu zaten zor günler geçirdim ama süper bi doktor buldum o kadar güvendim ki hastalığımı beneğimi herşeyimi doktoruma emanet ettim pişman olmadım
ama ilk doktoruma devam etseydim başıma neler gelirdi allah bilir
uzun oldu ama paylaşmak istedim
Doktor cok ama cok onemli ve ona guvenebilmekte. Iyi bari cok sukur guzel bi doktor bulmussun. InsaAllah hersey gonlune gore olur:)

Hamile kalmadan once yaptirmistim. Spekulumu aleti yerlestiriyor cubukla kulak cubugun uzunu dusun rahim duvarina suruyor. Herhangi bir sorun olsa dr yapmaz diye dusunuyorum gebelikte oyle test yapilmadi ama son aylar iki deda mantar yuzunden yikama gibi birsey yapildi . Gene ayni aleti sokup mantari temizleyip icine ilac veriyor. Ayni tarz seyler ikiside birsey olmuyo . Stres yapmana gerek yok kisa bir islem

Rahmin içine giriyor mu yoksa rahim ağzından mı alınıyor ay ben bi video bulup izliym merk ettim
Canim 1 kaç saniye sürüyor içeri girmiyor korkulacak bişey yok ben doktora dedimki altan muayenede bişey olurmu verdiği cevap sonuçta ilişkiye girerken de içine bişey giriyor bişey oluyorummu bukadar korkma oldu

Back
X