Hamilelikte sokak kedileri

btl5454

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
12
4
1
33
meraba arkadaşlar . Yaklaşık 4 aylık hamileyim ve çocukluğumdan beri kedileri cok seviyorum. Gecen gün eve dönerken anneleri ölmüş iki yavru kedi buldum yaklaşık 1 aylıklar . Biraz büyüyüp sokakta yapabilecek hale gelene Kdr bizde kalıyorlar bir odada kapalılar . Kisa süre kalacakları için veterinere götürmedim sadece sordum kontil diye bi şurup önerdi kedilere onu kullanıyoruz. Kakalarına hiç dokunmuyorum ama toksoplazma konusunda cok tedirginim . Dıskısını ellemiyorum asla sizce endişelerim boşuna mı yoksa ne yapabilirim

Torch testi yaptirmadin mı hamileliğin başında yapılıyor.bagisikligin varsa korkmana gerek yok.yoksa dışkılarına dokunmasan bile tehlikeli.diskidan tüylerine yapışıyor ordan da etrafa sana bulaşabilir

Ben çok bir sorun olacağını sanmıyorum en azından bilimsel olmasa bile vicdanen allah katında çok sevaba girdiğin için allah seni koruyacaktır. :) allah senden razı olsun

Yaptırdım bağışıklığım yok ama bu zamana kadar bulaşmadıysa şimdi Nasıl bulaşıcak diyorum. Çocukluğumdan beri nerde yavru kedi görsem alır koynuma yatardım. Zaten sürekli ellerimi yıkıyorum Ve bugün anneme getirdim onları cok Mutlular şuan bende cok rahatım

Kedi Kumundan uzak durdugunuz sürece ve ic dıs parazitleri yapıldıgı sürece hic problem olmuyor, Esim veteriner :) Bizim evde köpeğimiz var mesela, en ufak bir sıkıntım yok. Icınız rahat olsun, ayrıca sizi tebrik ediyorum. Her daim sokak canlarını düsünen bizim gibi insanlar var sükür :KK50::KK19::KK9::KK9:

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar . Yaklaşık 4 aylık hamileyim ve çocukluğumdan beri kedileri cok seviyorum. Gecen gün eve dönerken anneleri ölmüş iki yavru kedi buldum yaklaşık 1 aylıklar . Biraz büyüyüp sokakta yapabilecek hale gelene Kdr bizde kalıyorlar bir odada kapalılar . Kisa süre kalacakları için veterinere götürmedim sadece sordum kontil diye bi şurup önerdi kedilere onu kullanıyoruz. Kakalarına hiç dokunmuyorum ama toksoplazma konusunda cok tedirginim . Dıskısını ellemiyorum asla sizce endişelerim boşuna mı yoksa ne yapabilirim
bende cok severim ama hamileyim ve cok zararli kili tuyu bile lutfen dikkat edin veterinere gorurun yada hayvan severlere

Kedi Kumundan uzak durdugunuz sürece ve ic dis parazitleri yapıldıktan sonra hic problem olmuyor, Esim veteriner :) Bizim evde köpeğimiz var mesela, en ufak bir sıkıntım yok. Icınız rahat olsun, ayrıca sizi tebrik ediyorum. Her daim sokak canlarını düsünen bizim gibi insanlar var sükür :KK50::KK19::KK9::KK9:

Çok sevindim epey içim rahatladı. İnsan sokakta da bırakamıyor Bi yandan kendi bebeğini düşünüyor Bi yandan bakıyorsun onlarda Bebek daha

Çok sevindim epey içim rahatladı. İnsan sokakta da bırakamıyor Bi yandan kendi bebeğini düşünüyor Bi yandan bakıyorsun onlarda Bebek daha
kesinlikle! Bizim toplumumuzda onlar "pis" kavramı var. Hangi bilimsel arastirmaya göre insanlar kılı tüyü zararlı diyorlar anlamıyorum. Bu kedi köpeklerin kist/parazit asıları yapılırsa bizden daha temiz oluyorlar. Hele de evde bakılıyorsa. Insanlar cok acımasız..

Back
X