ben 19 haftalık hamileyim fakat dogumdan felan şimdiden korkmaya başladım ölümden özellikle bir kaç gündür böleyim benim gibi olan var mı hamileligimde çok şükür herhangi bir sorun yok
ben 19 haftalık hamileyim fakat dogumdan felan şimdiden korkmaya başladım ölümden özellikle bir kaç gündür böleyim benim gibi olan var mı hamileligimde çok şükür herhangi bir sorun yok
canim ben 10 haftalik hamileyim su an bebegin sevincine
dogumu dusunmedim:-(
ama hamile kalmadan once cok dusundum o yuzden 1 sene bebek istemedim,
sun anki dusuncem bebegim dogsunda ÖLÜM ALLAHIN emri
kaderimize yazilmissa boynumuz bük ne gelir elden
allah cocuklarimizi oksuz birakmaz insallah
merhaba bende 27 hafta 3 günlük hamileyim.hormanlara baglı olarak bu gibi durumlar korku ,kaygı,heyecan yaşamamız normal.fakat bu hayatımızı etkilicek,yaşam kalitemizi azaltıcak durumlara geldiyse bence önemili.bir psikologdan yardım almak gerek.size tavsiyem bir defter alın bebeginize hergün bir mektup yazın.ileride nekadar güzel anı olur.hamilelikle ilgili kitaplar okuyun.yada sevdiginiz herhangi bir kitap.biliyorsanız bebeginize bişeler örün.alışveriş listesi yapın.bebek magazalarını gezin,fiat bilgisi alın .bebek kıyaflerine bakmak beni çok mutlu ediyor mesela.hafif yürüyüşler yapın .hamilelik bizlere verilen bir lütuf tadını çıkarın.birde biraz daha büyüsün bebegin 22 haftadan sonra haretketleri,tekmeleri insanı acaip mutlu ediyor:)güzel günler yakındır.
diş etlerimde aşırı kanama ve şişme oluyor idrar yollarımda 10_15 lökosit çıktı ilaç kullanmıyorum bebegime zararı olur mu acaba ferrum ve ferrevit kullanıyorum ilaç beslenmem yumurta tavuk ve ekmek haricinde herşeyi yiyiyorum et süt yogurt peynir salata bol yaşadıgım yerde doktor bulmam çok zor oldugu için yardımcı olursanız sevinirim lütfen
diş etlerimde aşırı kanama ve şişme oluyor idrar yollarımda 10_15 lökosit çıktı ilaç kullanmıyorum bebegime zararı olur mu acaba ferrum ve ferrevit kullanıyorum ilaç beslenmem yumurta tavuk ve ekmek haricinde herşeyi yiyiyorum et süt yogurt peynir salata bol yaşadıgım yerde doktor bulmam çok zor oldugu için yardımcı olursanız sevinirim lütfen