Hamilelikte su çiçeği

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar ben suan 33haftalık gebeyim.Cok takıntılı biriyim tanıyanlar bilir. Yine aklıma takıldı ben sanırım kücükken su çiçeği gecirmedim annemde geçirmedin diyor. gecenhafta komsumun iki kızı su çiçeği geçiriyormus aynı ortamda bulundum bende. ben kapmadım sanırım cıkmadı bişey ama acaba bebegim etkilenmişmidir cunku cok tehlikeliymiş içim içimi yiyor:(

Son düzenleme:
takintili olmani anliyorum ama burdakiler nerden bilsin bebeginin durumunu bence doktoruna danismalisin,
sonucta herkeste ayni olmazki durum en iyisini doktor bilir... INSALLAH birsey yoktur..
hem sana bulasmadiysa bebegine hic bulasmaz gibime geliyor ama yinede dedigim gibi tedbiri elden birakma doktoruna sor..

Sizin bulaşmadığınız hastalığı bebeğinizin bulaştığını hiç zannetmiyorum...

Hem siz bulaşmış bile olsanız; bebeğiniz anne karnında iken annenin geçirdiği bu tarz mikropları bedeni tanıdığı için doğduktan sonra aynı mikroba daha dirençli oluyor...

takintili olmani anliyorum ama burdakiler nerden bilsin bebeginin durumunu bence doktoruna danismalisin,
sonucta herkeste ayni olmazki durum en iyisini doktor bilir... INSALLAH birsey yoktur..
hem sana bulasmadiysa bebegine hic bulasmaz gibime geliyor ama yinede dedigim gibi tedbiri elden birakma doktoruna sor..

benim gibi bunu ysayan varmıdır diye soruyorum zaten yoksa tabiki kimse tabib deil burda ama gece insanın aklına takılıosa doktoru nerden bulayımm kontorlume daha cok varr

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

benim gibi bunu ysayan varmıdır diye soruyorum zaten yoksa tabiki kimse tabib deil burda ama gece insanın aklına takılıosa doktoru nerden bulayımm kontorlume daha cok varr

yasayan varsa bile herkeste ayni olmaz ki ?
doktorunuza bi telefon edipte danisabilirsiniz konrolden önce..

Back
X