• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte sulu akıntı

leyna2906

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
21
4
1
20
vajinal enfeksiyon için fitil ve erken doğum riskim için progestan fitil kullanıyorum ve ilacın kalıntısıyla birlikte sulu akıntı geliyor bu normal mi yaşayan var mı bebeğin suyudur diye korkuyorum ama sade su değil ilaç kalıntısıyla beraber

akıntıyla beraber ben de haftalardır aynı durumu yaşıyorum. en son sadece damla damla su geldi. ben dayanamadım hastaneye gittim. her şey yolunda dedi doktor. kaç haftalık hamilesiniz

akıntıyla beraber ben de haftalardır aynı durumu yaşıyorum. en son sadece damla damla su geldi. ben dayanamadım hastaneye gittim. her şey yolunda dedi doktor. kaç haftalık hamilesiniz
31 haftalık bende her gitmem de soruyorum suyu filan normal diyor ama bilemiyorum cuma günü randevum var sorucam yine

ya benim hep dediğiniz gibi oluyor akıntım ama tabi miktarı birbirimizle kıyaslayamayacağımız için bir şey diyemiyorum.
fitili yaptıktan sonra birkaç idrar boyunca öyle oluyor. sonra kesiliyor.
hamileliğim boyunca ilk kez fitil kullanıyorum sulu gelince bebeğin suyu sızıyor sandım ama sadece su değil akıntılı cuma günü sorucam doktoruma sizi de haberdar ederim normal mi değil mi diye

İlacın etkisi, progestan yapıyor o akıntıyı. O kadar çok kullandım ki....
İçin rahat etmiyorsa turnusol ped al eczaneden, bebeğin suyu mu değil mi anlarsın için rahat eder.

İlacın etkisi, progestan yapıyor o akıntıyı. O kadar çok kullandım ki....
İçin rahat etmiyorsa turnusol ped al eczaneden, bebeğin suyu mu değil mi anlarsın için rahat eder.
akıntının sulu olması normal mi yani bazen de resmen su gibi ama bebeğin suyu birden gelir diyorlar korkuyorum

akıntının sulu olması normal mi yani bazen de resmen su gibi ama bebeğin suyu birden gelir diyorlar korkuyorum
Bebegin suyu brden gelir, sızıntı şeklinde gelir duruma göre değişir, senin suyun normalmiş kontrolde, progestan fitilin yaptigi bı akıntı o sulu akıntı normal yani, progetanin etkisi

Bebegin suyu brden gelir, sızıntı şeklinde gelir duruma göre değişir, senin suyun normalmiş kontrolde, progestan fitilin yaptigi bı akıntı o sulu akıntı normal yani, progetanin etkisi
bebeğin suyuna iyi birde biraz fazla diyorlar içimi rahatlattınız sağolun

Back
X