Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün doktordan geldim arkadaşlar korkulacak birşeyin olmadığını rahim ağzının kapalı olduğunu söyledi amniyon sıvısında azalma yokmuş.ilaç vermedi ama dinlen fazla yürüme ve ilişkiye girme falan dedi.sizce hiç tahlil yapmadan bunu anlamak mümkünmü içim hiç de rahat değil doktordan geldikten sonrada bir damla kadar da yeşil akıntım oldu...
dusduru turnusol kağıdı nerede bulabilirim canım bi bilgin varmı benim bulunduğum yerde 1 doktor var ve akıntımın cok gelmesi halinde bana gel dedi deli olucam ya mutlaka son noktaya gelince müdale edecek yani bir ay sonra özel bir hastaneye gidebilirim ancak bu süre içinde birşey olursa bebeğime diye çok korkuyorum ne olur yardımcı olun çok moralim bozukbüyük bi ihtimalle bişey yoktur ama sen yinede her türlü önlemini al canım,doktorlar bazen çok rahat olabiliyorlar ama sonra olan bize oluyor.
turnusol kağıdıyla mutlaka test yap canım ancak öyle kesin anlaşılır.gerekirse başka bi doktora görün.
aslında akıntının artması normalmiş benimde çok ayakta kaldığım bir günde fazlalaşmıştı ama yinede önlem almak lazımbenim de ilk geçen hafta farkettim. çok dolaşmıştım dolaşırken baya bi ıslaklık hissettim. sonra hafta içi akıntım oldu ama sulu değildi. bu bhafta sonu gene sulu akıntım geldi. hafta da bi oluo herhalde benim ki
kokusuz renksiz bi akıntı. normal mı acaba?
Merhaba hanımlar. Konu epey geçmiş; ben hep okuyordum burda yazıları; ama yeni üye oldum. Ben 16 haftalık hamileyim. Dün bir şeyin aktığını hissettim. Lavaboya gittim. Akıntı vardı; ama akıntı nin kenarları hep ıslaktı. Doktorumu aradım gel hemen dedi. Su ölçümü yaptı. Şu an için sorun yok dedi. Antibiyotik verdi. Iki gün sonra tekrar gel tekrar su ölçeceğiz dedi. Bu ara öksürüğüm de çok. Anlamadım ki idrar mi akıntı mi su mu.
Ortasında sarı akıntı vardı. Kenarları ıslaktı. Koku fark etmedim hiç.Rengi nasıl koku var mi
Peki neden oluyormuş sordun mu doktoruna. Ben yarın gideceğim sıvıda azalma olmuş mu diye. Umarım bu amniyon sıvısı değildir.Bende hamileliğimin başından beri su gibi akıntı var.
Doktor sıvı durumumun iyi olduğunu söyledi. Akıntı hormonlardan kaynaklanıyor. Benden o kadar amniyon sıvısı gelse zaten bebekler Allah korusun yaşamazdıPeki neden oluyormuş sordun mu doktoruna. Ben yarın gideceğim sıvıda azalma olmuş mu diye. Umarım bu amniyon sıvısı değildir.
Bana da oldu. 19. Haftada başladı uzun süre su gibi akıntım oldu. Hatta özellikle dışarıdaysam ve ayakta kaldıysam anlık bi şekilde su boşalması gibi oluyordu baya bütün külodunu ıslatıyordu böyle renksiz kokusuz bişey. Doktoru arayıp söylediğimde hamilelikte normal vajinal akıntı artar dedi. Ama benim içim rahat etmeyince amnisure diye bi test var onu yaptı. Bebeğin suyu değilmiş herhangi bir vajinal enfeksiyon ve idrar yolu engeksiyonu da çıkmadı kültür sonuçlarımda. Ve çevremde çok duyuyorum su gibi akıntısı olan. Sen yine de doktoruna sor ama çok da takma benceselam kızlar şu an 25+1 günlük hamileyim ve son 3 gündür sulu akıntım var acaba hamileliğinin bu ayında benim gibi sorun yaşayan varmı aranızda.çok korkuyorum çünkü bu akıntı bebeğin içinde bulunuğu sıvının azalması da olabiliyormuş...