Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kutu sütü mü olmalı?? bunu doktoruna danışan var mı? ben burada inek sütü alıyorum, yoğurdu ondan yapıyorum, aynı zamanda içiyorum da. süt pastörize mi olmalı acaba sizler ne yapıyorsunuz??
merhaba evet sut pastorize olmali. pastorize olmayan sut de hatta sadece sut degil pastorize olmayan hic bir sut urunu tuketilmemeli. pastorize olmayan urunlerde listeria diye bir bakteri olabiliyor cunku. bence bundan sonra guvenilir markalardan kutu sut almaya calisin.
kızlar bende p...r marka süt içip yoğurdunu yiyordum annem bu cuma süt alacak yoğurdu kendim yapıcam ama şöyle bişi duydum kutudaki sütleri bile kaynatıp içmemiz gerekiyormuş yeni doğum yapan kuzenim söyledi
kızlar bende p...r marka süt içip yoğurdunu yiyordum annem bu cuma süt alacak yoğurdu kendim yapıcam ama şöyle bişi duydum kutudaki sütleri bile kaynatıp içmemiz gerekiyormuş yeni doğum yapan kuzenim söyledi
Ben de doktora özellikle sordum.Bu kadar pimpirikli olma dedi.İstediğin gibi köy yoğurdu,ev yoğurdu yiyebilirsin dedi.
Biz de süt alıp yoğurt yapıyoruz.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Sütü bilinen yerden aldıktan sonra bir sıkıntı çıkacağını sanmam.Zaten o süt kaynatılıyor.