Hamilelikte tarlusal kullanimi

Hilal4466

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
7
0
1
40
Hamile olduğumu bilmeden tarlusal içtim adet olmayınca doktora gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Doktorların bazıları aldırmam gerektiğini söylüyor çok korkuyorum.bu durumda olan yada bilgisi olan varmi

Nasıl ya o Dr lara bi daha muayene olma ben ilk gebeliğimden neler içtim tarlusal antibiyotik vs o zaman hastaydım sonra gebe olduğumu öğrendim hiç birşey de olmamisti sapasaglam 41 hafta da doğdu progestana başla başka uzman Drla kontrolleni ol tavsiyem 2 hafta sonra git erken gitme yok kese görünüyor vs çok oluyor 2 hafta sonra herşey belli olur bebeğin

Ne gibi tehlikesi olur anne adaya niçin aldırmam gerek dediğinde ne diyorlar bunlar çok önemli

dr banada verdi yaa hamıleysem dedim hiçbir sakıncası yok merak etme dedi ,

hamıle değildim ama bir sakıncası olmadıgını söyledi dr ,

başka bir sıkıntı yoksa bu sebepten çocuguna kıyma

Benim ablam da yeğenime hamileyken içti şimdi 4bucuk yaşında aslanlar gibi. Birsey olmaz Allah'ın izniyle. Tarlusal içmeden hamilelik testi yapmış mıydın?

ne gibi sorun olur soylemiyolar.sadece anlasmis gibi hepsi riskli diyo.5.haftada icmisim .hamile oldugumu bilmiyodum ihtimal dahi vermedim korunuyorduk.o hapida kist icin doktor yazmisti adet olunca gel dedi

Benim ablam da yeğenime hamileyken içti şimdi 4bucuk yaşında aslanlar gibi. Birsey olmaz Allah'ın izniyle. Tarlusal içmeden hamilelik testi yapmış mıydın?
iyi aksamlar ablaniz hamileligin kacinci haftasinda icmis acaba.beni oyle cok korkuttularki acaba sabah gitsem mi diye dusunuyorum.

Size bişey sordum bu soruları Dr a danistinizmi tarlusal içmek le bişey olmuyor herhangi bir müdahale yaptirtma

iyi aksamlar ablaniz hamileligin kacinci haftasinda icmis acaba.beni oyle cok korkuttularki acaba sabah gitsem mi diye dusunuyorum.

Haftasını bilmiyordu ama baslardaydi 4-5 haftalık falandir

evet tabiki sordum genetik anomali riski var bu ilaclar horman ilaci bebegin gelisim asamasinda etkiler diyolar

evet tabiki sordum genetik anomali riski var bu ilaclar horman ilaci bebegin gelisim asamasinda etkiler diyolar
Canim baska guvenilir bi doktora gorun bence sakin kiyma yavruna bende hamile oldugumu bilmeden tarlusal kullanmistim benimki dis gebelik oldu ama o zaman sormustum hic bi zarari olmaz bebegin tutunmasini saglar hatta demisti

alakası yok tatlım sakın bebeğinden vazgeçme
ben de içtim bir güzel maşallah sağlıklı bir kızım var hem de 7 yasında
ikinci bebeğimi istiyorum

Arkadaslar ben adete yakın 4 gun suren kanama yaşadım 1 damla kadar yerlesme kanamasi zannettim değilse kötü bişey mu diye hemen doktora gittim ve yaklaşık 2 aya yaklaştı adetim olmadım doktor bana tarlusal verdi beta hcg 0.100 yani negatif ti adet s okulun gel dedi 5 gün kullandım ama söyle bişey oldu tarlusal in 4 günü ovulasyontesti yaptım ve kop koyu çıktı 2 gun sonra dün silik ti 2. Çizgi yok gibiydi bugunde bi bakayım niye negatif çıkarsa calismayayim dedim ama biraz önce ki teste t ve c aynı koyuluktaydi sizce ben bidaha mi yumurtluyorum

Ben de aynı durumdayım.Malesef doktora gitmiş doktor çok yeni olduğu için hamileliğimi görememiş ve bana tarlusal vermişti Ben de yarıyıl tatilinden sonra başlamak üzere erteledim.Bebek te düşünmediğimiz için ve doktor test yaptığı içün gayet rahat içmiştim TARLUSALI.malesefff içtiğimde 5 haftalık hamileymişim.O kadar üzülüyorum ve kendimi suçluyorum ki.Geceleri uykum kaçıyor.Her yerdr hep kötü şeyler yazıyor.Zihinsel fiziksel doğum anomalileri derhal alınması getekiyor vs gibi.Asla aldırmak istemiyorum ama ya bir şey olduysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum.Siz nasıl bir yol izlediniz o aşamada? İnşallah sağlıkla dünyaya getirmişsinizdir yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…