- 15 Aralık 2016
- 146
- 55
- 18
- 33
- Konu Sahibi Alemimedya
-
Canım ovulasyon testi en garanti yöntem aslında ama insan stres oluyor tam gününü tutturayım derken :)Heyyyyyyoooo heyyyy yoooowww
Çok teşekkürler stres yapımını ama olur mu ki diom haklısın aslında ama insan ozamnda düşünmüş degl bide hemen banyo yapmamak lazm dmiCanım ovulasyon testi en garanti yöntem aslında ama insan stres oluyor tam gününü tutturayım derken :)
Onun yerine bi gün ilişkiye girip bi gün girmeden 1 adet dönemi boyunca deneyebilirsn. Hangi gün yumurtladım sıkıntın olmaz hiç olmazsa.
Doktor kontrolüne gitmediysen git genel bir kontrol yaptır. Folik asit de çok önemli. Bebek çalışmasına başlamadan bir kaç ay öncesinden kullanmaya başlamak gerekli. Doktorum verir zaten
Herhangi bir problem olmaması durumumda genelde ilk 6 ay gebelik oluşuyor. İnşallah çok beklemezsin :)
Sloganımız 'stres yok'Çok teşekkürler stres yapımını ama olur mu ki diom haklısın aslında ama insan ozamnda düşünmüş degl bide hemen banyo yapmamak lazm dmi
Bende bu forumda okudum bakalım aslında foruma sık girmekte takıntı yaptyr adamda ya ben bu çok üzüldüm çnkü çok beklentiye grdm herkesi okuyarakKahve??
Hiç duymadım ama keçiboynuzu pekmezi içiren arkadaşlar oldu. Bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası
Bebek sahibi olmaya karar verip korunmayı bıraktıktan sonra 2 defa hamile kaldım ilki düştü diğeri çok şükür devam etti sağlıklı bir şekilde. Hamile kaldığım 2 ayda ortak olan şeyler kafamı rahat bırakmıştım çok takmamıştım ve bol bol soğan yediğimi hatırlıyorum. Bilmiyorum bunların mı faydası oldu yoksa tesadüfmüydü ama tecrübemi paylaşayım seninle.Kızlar Yen'i evliyim ve bebiş sahibi olmak istyrm ovulasyon testi ile bu ay denedim tutmadı ne yapabilirim evet sabırsızım ama hak verin bana o yumuk yumuk elleri olan dünya harikası şeyi bian önce görmek istyrm
Bu soganda hakkaten bende bisey oldugunu düşünüyorum cunku hamile kaldigim ay hayatimda yemedigim kadar sogan yemistim. Öncesinde1.5 senedir istiyorduk..Bebek sahibi olmaya karar verip korunmayı bıraktıktan sonra 2 defa hamile kaldım ilki düştü diğeri çok şükür devam etti sağlıklı bir şekilde. Hamile kaldığım 2 ayda ortak olan şeyler kafamı rahat bırakmıştım çok takmamıştım ve bol bol soğan yediğimi hatırlıyorum. Bilmiyorum bunların mı faydası oldu yoksa tesadüfmüydü ama tecrübemi paylaşayım seninle.
Kafayı nasıl rahat bırakablyrsn ya insan olacak mı die düşünüo çok teşekkür ederm cvbı inşallah bir ömür mutlu olursunuz bizede nasip eder bi bebişBebek sahibi olmaya karar verip korunmayı bıraktıktan sonra 2 defa hamile kaldım ilki düştü diğeri çok şükür devam etti sağlıklı bir şekilde. Hamile kaldığım 2 ayda ortak olan şeyler kafamı rahat bırakmıştım çok takmamıştım ve bol bol soğan yediğimi hatırlıyorum. Bilmiyorum bunların mı faydası oldu yoksa tesadüfmüydü ama tecrübemi paylaşayım seninle.
Açıkçası tam anlamıyla rahat bıraktım diyemem ama farklı şeylere yönelmiştim ramazan başlangıcıydı ve oruç tutuyorduk apartmanda komşularla her akşam birimizde yemek yiyorduk telaş bilmemne koşturmaca sonra Hatay a gezmeye gittik arkadaşlArımızla. Tam yumurtlama günlerine denk gelen zamanda farklı meşgaleler bulunca çokta bu konuya konsantre olamadım. Ve gün aşırı birlikte olduk. Bilmiorum belki kısmetti belki bu nedenlere bağlı oldu. İnşallah sizin de tez zamanda olur. Daha kucağıma almadan harika bir duygu. Her an mutlu olmam için bir sebebim var ne olursa olsun.Kafayı nasıl rahat bırakablyrsn ya insan olacak mı die düşünüo çok teşekkür ederm cvbı inşallah bir ömür mutlu olursunuz bizede nasip eder bi bebiş
Ayy amin inşallhhAçıkçası tam anlamıyla rahat bıraktım diyemem ama farklı şeylere yönelmiştim ramazan başlangıcıydı ve oruç tutuyorduk apartmanda komşularla her akşam birimizde yemek yiyorduk telaş bilmemne koşturmaca sonra Hatay a gezmeye gittik arkadaşlArımızla. Tam yumurtlama günlerine denk gelen zamanda farklı meşgaleler bulunca çokta bu konuya konsantre olamadım. Ve gün aşırı birlikte olduk. Bilmiorum belki kısmetti belki bu nedenlere bağlı oldu. İnşallah sizin de tez zamanda olur. Daha kucağıma almadan harika bir duygu. Her an mutlu olmam için bir sebebim var ne olursa olsun.
Sen bilirsin canım ben o testlerden kullanmadım hiçbi fikrim yok açıkçası. Senin kaçıncı ay. Ben korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. Arada 1 tane kimyasal gebelik olmuştu.Ayy amin inşallhhbugn bende dedgn gbi başladım kafamı başka şeylerle ugraştırıom daha var yumurtlamama peki ovulasyon testi ile bakıyım dmi takvimden hesap edym mi bilemdm
Bence bu is tamamen hayırlısı deyip hicbir sekildd müdahale etmemekle ilgili.Yeni evliymissin belki de dogru zaman geldiginde olacak.Stres yapma ve düşünmemeye çalış.Kızlar Yen'i evliyim ve bebiş sahibi olmak istyrm ovulasyon testi ile bu ay denedim tutmadı ne yapabilirim evet sabırsızım ama hak verin bana o yumuk yumuk elleri olan dünya harikası şeyi bian önce görmek istyrm
Evet çok haklısın ama beyin bu dur diyemiom acabalar oluyor kafamda ama bu aralar daha iyiyim dediğiniz gbi düşünmyrmBence bu is tamamen hayırlısı deyip hicbir sekildd müdahale etmemekle ilgili.Yeni evliymissin belki de dogru zaman geldiginde olacak.Stres yapma ve düşünmemeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?