Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte tek silik çizgi nedir ?Lütfen yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif demek gebelik yok malesef
Yaşın gerçekten 18 se ve evli degilsen sana tavsiye iyi korunmayı ögren çünkü anladığım kadarıyla bu konularda hiç bilgin yok sorduğum sorunun cevabı zaten bu testin kutusu üzerinde yazıyor iyice aratırıp bilgi sahibi olmadan ilişki yaşarsan yakında hamileyim nasıl aldırırım düşürürüm diye konu açarsın o günleri yaşamadan tedbirli olursan daha mutlu olursun

Evet 18
Ne yapabilirim yani yeni yeni öğreniyorum ayrıca dini nikahliyim iki ay sonra da resmi nikahim var sonra düğünüm yurt dışında yaşıyorum turjiye gibi ha deyince randevu vermiyorlar burada bende internetten araştırıyorum bilmemiş olmam sizcede normal degilmi?

Bilmiyor olman dogal sonuçta yeni bir süreç sadece bilmeden ilişki yaşamak sıkıntı prezervatif kullanın, dogum kontrol hapı var, spiral var , aylık yapılan igneler var bir çok dogum kontrol yöntemi var size uygun olanı bulursunuz illaki. hatta birden çok yöntemle korunmak daha iyi çünkü hiçbir yöntem tam koruma sağlamıyor ben 2. Bebege hamileyim süpriz oldu mesela kendim yaşadıgım için söylüyorum zaten plansız gebelik yaşamak insanı şok ediyor düşünmedigin bir dönemde hamile kalmamak için iyi korun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…