Hamilelikte tekrar çıkan tüyler

pembee

Bşl:66 Hdf:58
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
407
706
103
Merhaba hanımlar

3 aylık hamileyim ve bekarken lazer epilasyon yaptırdım tek tük cansız tüylerim vardı. Yılda 2 kez gidip onlardan da kurtuluyordum. Hormonların değişmesiyle bacak, özellikle diz kapakları, koltukları genital bölge tekrar tüylenmeye başladı. Bir yerde doğumdan sonra döküleceği yazıyordu. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi canımı sıkmaya başladı çünkü bu durum.

dökülüyor canım bende de oldu

ayy bende ayni dertten muzdaribim suan cikti demeyecegim resmen fıskırdılar yani :(
kendim alamiyorum lazerden sonrada agda iyi degil diyorlar napicamm bilmiyorum

kızlar hiç telaş etmeyin

gebelikte hormonlar dans ediyor resmen

ben normalde bekarken bacaklarımı bile iki üç ayda bir alan biriydim

hamile kaldım o nee

ama şimdi eski halime döndüm

kızlar hiç telaş etmeyin

hamile kaldım o nee

ben hep cok killiydim lazerle rahat ettim yani bu cikanlari insallah lazer uyutmamistirda onlar geri fiskirmiyordur geri dokulurler

kızlar hiç telaş etmeyin

hamile kaldım o nee

İçim rahatladı. Teşekkürler

icim rahatladi tesekkur ederim :) inanin hic olmayan sakallarim bile oldu artik gına geldi hergun almaktan bigun traş edicem kopuge bulayip

Aynen aynen tek düzelme bıyıklarda var. Normalde 3 günde çıkan tüyler şimdi yok oldu. Herşey tersine döndü bende

Aynen aynen tek düzelme bıyıklarda var. Normalde 3 günde çıkan tüyler şimdi yok oldu. Herşey tersine döndü bende
ayni benimde biyiklarim cikmiyo ama sakallarin maasallahi var uzatsam haci olurum yani o derece

Benim lazer seanslarim yarim kalmisti hamile kalinca, eski haline donmustu ama dogumdan sonra çıkanların hepsi geri dokuldu, 3 seans daha yaptirdim bitti.
Ama benim hamilelikte cenemde tuylenme oldu ben de onlari cimbizla cektim şimdi cenemde sakallarim var, ustelik beyaz tenli kaşı kirpigi sari bir insanim nasil feci duruyor anlatamam :( aman diyim cimbiz falan kullanmayin yuzde tuylenme olurasa.

Merhaba hanımlar

3 aylık hamileyim ve bekarken lazer epilasyon yaptırdım tek tük cansız tüylerim vardı. Yılda 2 kez gidip onlardan da kurtuluyordum. Hormonların değişmesiyle bacak, özellikle diz kapakları, koltukları genital bölge tekrar tüylenmeye başladı. Bir yerde doğumdan sonra döküleceği yazıyordu. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi canımı sıkmaya başladı çünkü bu durum.

benimde kuyruk sokumumda çıkmıştı doğuma yakın ağda yaptırmıştım bir daha çıkmadı..lazerden önce bile o şekilde sert ve siyah kılım olmamıştı üstelik..

Merhaba hanımlar

Lazer olurken bunu zaten diyorlar ki, hamilelikte tekrar çıkar tek tük diye. Neden şaşırdın kii?

Bende de aynı durum var yaa offf. Bitti çok şükür kurtuldum derken kurt adama bağladım yeniden :KK43:
Hamilelikte çok büyük rahatlık olacaktı bizler için epilasyon...

Bende lazere gidiyordum.
Yüzüm cok tüylendi ağdayla almak zorunda kaldim o da sivilce yaptı :KK8:
Kısacası çirkin bir hamilelik gecirdim ama guzel bir mukafatim oldu:emir_bebek:

Peki lazerden sonra hamilelikte cikan tüyleri neyle almak gerekir? Cımbız la almayin demiş bir bayan tekrar dökülüyormuş ama jiletlede alınmaz değilmi?? Bilgisi olan??

Back
X