Hamilelikte tekrarlayan mantar

ingilizceciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
28
13
38
40
Merhaba herkese. 10 haftalik hamileyim. İlk gebeligim. 2 hafta önce mantar oldum. Vajinal tablet kullandım geçer geçmez tekrar başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum bilen var mı? Ilac da kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olmasın diye. İlkini kullandım ama tekrar oldu. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum

Merhaba herkese. 10 haftalik hamileyim. İlk gebeligim. 2 hafta önce mantar oldum. Vajinal tablet kullandım geçer geçmez tekrar başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum bilen var mı? Ilac da kullanmak istemiyorum bebeğe zararı olmasın diye. İlkini kullandım ama tekrar oldu. Nasıl kurtulacağım bilmiyorum
Enfeksiyon mantara çevirmiştir. Kaşımayın ve bol bol su için. Travazol krem var. Adını inşallah düzgün yazmışımdır😅 onu kullanıyorum ben mantar oldugumda. Şuan yokda 5 haftalık hamileyim bende.

Çok teşekkürler. Size de geçmiş olsun hayirlica alın yavrunuzu kucağınıza. Bugün doktora gittim yine vajinal tablet ve travazol verdi. Vajinal tablet daha önce kullandım geçirdi ama sık sık kullanmak iyi bisey değildir bence. Travazolu ise Ilk defa kullanacağım. Ama içinde kortizon olduğunu duymuştum bi eczacı onermemisti. Şimdi doktor yazınca kafam karıştı açıkçası. Travazol hamilelikten önce kullanıyordum hep iyi de geliyordu. Ama hamilelikte bilemedjm

Back
X