bende 15 haftalık gebeyim canım benikide düşük çıktı 0.05 acil ilaca başladım.ilac içmeden önce çok mide bulntım ve kusmam oluyodu şimdi çok şükür geçti senin de oluyomu bulantın kusman
canım ben de 21 haftalık hamileyim ve 3 aydır ilaç kullanıyorum, senin yine iyi benim 9 çıkmıştı, çok şükür şimdi iyi ama doğuma kadar ilaç kullanacağım ve sürekli dozu artıyor çünkü bebek büyüdükçe tsh yükseliyormuş. sen de mutlaka endokrine git dahiliye iyi bilmiyor
bende 15 haftalık gebeyim canım benikide düşük çıktı 0.05 acil ilaca başladım.ilac içmeden önce çok mide bulntım ve kusmam oluyodu şimdi çok şükür geçti senin de oluyomu bulantın kusman
canım ben de 21 haftalık hamileyim ve 3 aydır ilaç kullanıyorum, senin yine iyi benim 9 çıkmıştı, çok şükür şimdi iyi ama doğuma kadar ilaç kullanacağım ve sürekli dozu artıyor çünkü bebek büyüdükçe tsh yükseliyormuş. sen de mutlaka endokrine git dahiliye iyi bilmiyor
düştü mü peki ilaçla canım? dahiliyeci pek anlamadı zaten normal dedi, kadın doğumcu 2,5 un altında olmalı dedi ve ilaç verdi, sen hangi ilacı kullanıyorsun? bana Euthyrox verdi günde 25 mg içicem
düştü mü peki ilaçla canım? dahiliyeci pek anlamadı zaten normal dedi, kadın doğumcu 2,5 un altında olmalı dedi ve ilaç verdi, sen hangi ilacı kullanıyorsun? bana Euthyrox verdi günde 25 mg içicem
düştü canım şimdi 1.23, ben de euthyrox kullanıyorum, haftanın 3 günü 100 mg, 4 günü 75 mg kullanıyorum. ilk önce 50 mg ile başladım bebek büyüdükçe doz da arttı
merhaba arkadaşlar,
benim de 5.64 çıktı ve bana da euthyrox verdi ilk 5 gün yarım sonraki günlerde de tam kullan 1 ay sonra da kontrole gel dedi bakalım umarım düşmüştür.benim merak ettiğim bir sorun olmuşmudur acaba bebeğimizde Allah korusun
bebeklerinize birsey olmaz kizlar yeterki ilaclarinizi ihmal etmeyin ve her ay kan tahlilinizi yaptirin cunku bebek büyüdükçe tsh değişir buna gore dr ilacin dozunu ayarlar.Ben endokrinoloğa gitmiştim her ay benim tsh 100cikmisti ama bende zaten tiroit yetmezliği daha onceden varmis ama farkında degilmisim
benim de hamilelikte yükseldi kızlar, peki endokrin uzmanı mı verdi size? bana kadın doğumcum verdi, dahiliye anlamıyor valla normal dedi, ben de takip edicem ayda bir
benim de hamilelikte yükseldi kızlar, peki endokrin uzmanı mı verdi size? bana kadın doğumcum verdi, dahiliye anlamıyor valla normal dedi, ben de takip edicem ayda bir
evet bana endokrin uzmanı verdi, kadın doğumcum dahiliyeye yönlendirdi ama dahiliye de endokrine git sonuçta bu işin uzmanı o dedi iyi ki de öyle yapmışım çünkü dahiliye bana kaya tuzu kullan dedi, endokrin de kesinlikle kullanma onda iyot yok senin iyot alman lazım dedi yani tamamen zıt şeyler söylediler