Lutfen hanımlar yaşayan var mi 3 aylık hamilelik trot bezleri hızlı çalışıyor denildi ilaç başlanmadı kan alındı 1 hafta sonucu çıkar denildi ama cok korku var bebegin zeka gelişimi falan hep etkiliyormuş şaşırdım kaldım biseyler söyleyin
Canım benim hiç korkma . Benim gebeliklerimde gebeliğe bağlı artış olmuştu. Doğuma kadar ilaç kullandım sıkıntı olmadı. Sana tavsiyem dereotu tüket mutlaka . İlaç verilse de dereotunu tüket. Sonuç bu kadar geç neden çıkıyor ki? Benim bildiğim çabuk çıkar.
Gebelik öncesi de yüksek çıkmıştı sonucum ,gebeyim hala ilac kullanıyorum, hatta dozu arttırabilirim dedi ilerleyen zamanlarda Dr kontrol altındayız. Korkma muhakkak önerdiği ilacı kullan ,gecmis olsun canım.
Canım benim hiç korkma . Benim gebeliklerimde gebeliğe bağlı artış olmuştu. Doğuma kadar ilaç kullandım sıkıntı olmadı. Sana tavsiyem dereotu tüket mutlaka . İlaç verilse de dereotunu tüket. Sonuç bu kadar geç neden çıkıyor ki? Benim bildiğim çabuk çıkar.
Tiroit ilacı hamileykende, emzirirkende kullanılabiliyor. Yeterki ilacı düzenli ve düzgün kullanın, kontrollerinizi yaptırın. Büyük bir sıkıntı çekeceğinizi zannetmiyorum. Hatta hamilelik bitince çoğu kişi ilaç kullanmayı da bırakabiliyor devam edilmiyor. Geçmiş olsun.