I izmirrr35 Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 10 0 6 İzmir 21 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi izmirrr35 #1 arkadaşlar mrn ben 2 ay önce toksoplazma yüzünden bebeğimi kaybettim bilgisi olan varmııı ne kadar sürede geçer bu Son düzenleme: 21 Ağustos 2013
arkadaşlar mrn ben 2 ay önce toksoplazma yüzünden bebeğimi kaybettim bilgisi olan varmııı ne kadar sürede geçer bu
R rose2015 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 21 4 38 İstanbul 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi izmirrr35 #2 Merhaba bende de çıktı, 6 haftalık hamileyim sanırım hamileliğimi sonlandıracağız. Siz neler yaşadınız?
Merhaba bende de çıktı, 6 haftalık hamileyim sanırım hamileliğimi sonlandıracağız. Siz neler yaşadınız?
R rose2015 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 21 4 38 İstanbul 15 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi izmirrr35 #3 rose2015 .!.: Merhaba bende de çıktı, 6 haftalık hamileyim sanırım hamileliğimi sonlandıracağız. Siz neler yaşadınız? Genişletmek için tıkla... MErhabalar, bende toksoplazma yüzünden 7 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. 2 hafta oldu gebeliğimi sonlandıralı. Çok zor günler geçirdim. Şu an herşeyi sorguluyorum. Sizler neler yaşadınız? Ne kadar sürede iyileştiniz? Neler yaptınız?
rose2015 .!.: Merhaba bende de çıktı, 6 haftalık hamileyim sanırım hamileliğimi sonlandıracağız. Siz neler yaşadınız? Genişletmek için tıkla... MErhabalar, bende toksoplazma yüzünden 7 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. 2 hafta oldu gebeliğimi sonlandıralı. Çok zor günler geçirdim. Şu an herşeyi sorguluyorum. Sizler neler yaşadınız? Ne kadar sürede iyileştiniz? Neler yaptınız?