Hamilelikte toplam kaç kg aldınız kızlar ?

PinkMermaid

🧜🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.766
6.311
158
Kaç kg ile hamile kaldınız kızlar ve hamileliğinizin ilk 5 ayında kaç kg aldınız ve 9 ayı kaç kg ile tamamladınız ? Merak ediyorum.

ben her aya 1 kilo aldım canım son 2 ay kaldı... doktorların tavsiye etttiği kilo aralığı 9-12

Valla ben dr yüzünden her ay balik yagi multivitaminler derken asiri derecede kilo aliyorum. Dr a en azindan balikyagini birakayim dedim biraktirmiyo bu gidisle 20 kiloyla doguma giricem:işsiz:

Ben 62 ile hamile kaldım 6. ayıma kadar 71-72 civarı oldum. Gebelik şekerim olduğunu öğrendim ve diyete başladım 70 kiloya düştüm yani 2 kilo verdim. Bayramda diyeti bozdum :( Dışarda orda burda yemekten. Baktım 73 olmuşum şimdi diyete tekrar başladım 1 hafta oldu ve 71 im ve 32 haftalık hamilelyim şu an ve bebek 2 buçuk kilo olmuş gelişimi önde gidyormuş. diyete devam edersem sanırım 70 ile sabit kalıp doğuma 70 ile gircem inşallah. Doğumdan çıkınca da bi 5 kilo gitse 65 ile çıkarım inşalllah doğumdan.. Boyum 165 bu arada

Bende 64 kiloyla hamile kaldim 8 aylik hamileyim sadece 4 kilo aldim. Doktorum cok az kilo aldigim icin diyetisyene gönderdi. Belki doguma kadar 4 kilo daha alirim insallah

Bende 18+5 im 56kg ile başladım. Şu an 58 im. Boyum 1.68 cm bu arada. Bu ikinci bebeğim. İlkinde şeker çıkmıştı :( ilk 6 ay 6 kg alıp son üç ay 12 kg alıp şişmiştim resmen. Umarım bu sefer çıkmaz :(

64 kilo ile hamile kaldım boyum 1.60 suan 69 um:işsiz: Son aylarda cok alınıyor diyorlar ve demir hapı cidden iştah açıyor umarım fazla kilo almam:olamaz:

Ben de 63 ile hamile kaldım, şu an 5. ayımdayım yani 20.haftaya girmek üzereyim 67 kiloyum,bakalım ne olcak..umarım çok kilo almayız kızlar yaaa..bebeklerimiz de sağlıklı doğar inşallaaah :anne:

47 kiloyla hamile kaldım.. Üç ay bulantilardan dolayi hic kilo almadim hatta 2 kilo verdim.. Doktorum decavit ve balık yağı başlattı.. Bulantilarım 7. aya kadar sürdü malesef :KK43:(.. Cuma günü dogumum var şu an 53 kiloyum:anneadayı::halay:

bebeğinin kilosu kaç şu an canım ?

55 ile hamile kaldim ilk 5 ay sadece 3 kilo aldim. 5. Aydan sonra hizli bir sekildr kilo almaya devam ettim su an 64 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldim.

4.ayımda gittim doktora ve 3 kilo almışım 1 ayda hatta ölçümümü yapan hemşire bayramda bütün etleri sen yedin galiba dedi :KK12::eek: toplamda 4 ayda 3 buçuk kilo aldım yani

63 ile hamile kaldım. ilk 5 ay almadım kilo. 6. aya girdim maşallah geldi kilolar 3/4 kilo birden aldım :/

Back
X