Hamilelikte toplu taşıma kullanımı

Daffodil86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar,16 haftalık gebeyim,işe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum,şimdilik ayakta gitmek zor olmuyor ancak ilerleyen zamanlarda nasıl yapacağımı bilmiyorum. Istanbul kalabalığında kimse yer verecek gibi görünmüyor. Sizlerden hamileyken toplu taşıma kullanmak zorunda olanlarınız var mıydı,neler yaşadınız?

Merhabalar,16 haftalık gebeyim,işe gidip gelirken toplu taşıma kullanıyorum,şimdilik ayakta gitmek zor olmuyor ancak ilerleyen zamanlarda nasıl yapacağımı bilmiyorum. Istanbul kalabalığında kimse yer verecek gibi görünmüyor. Sizlerden hamileyken toplu taşıma kullanmak zorunda olanlarınız var mıydı,neler yaşadınız?
Ben her gün üç durak tramvay kullandım ama durak az olduğu için ayakta gidip gelebiliyordum 24. Haftaya kadar. Ama uzak bir yerlere gidiyorsam mutlaka hamileler için ayrılan bölüme oturmak için kaldırıyordum birilerini valla kaldırın. Uzak bir yerlere ayakta gitmedim burası hamileler için kalkabilir misiniz dediğimde hiç kalkmayan olmadı kaldırın

Ağırlaştığınızda ayakta durmak çok zor oluyor. Muhakkak kaldırın, eğer bir engeliniz yoksa hamileyim ben oturabilir miyim deyim. Kalkmayacak kimse olmaz merak etmeyin

Hep düşük riskli gebeydim ben hic toplu taşıma kullanmadim bu nedenle
Kullanmak zorunda olsaydım ileriki haftalarda bile taksi tutardım sanirim çünkü carpabilirler sana

Hep düşük riskli gebeydim ben hic toplu taşıma kullanmadim bu nedenle
Kullanmak zorunda olsaydım ileriki haftalarda bile taksi tutardım sanirim çünkü carpabilirler sana
Çalıştığını taksiye versin sonra

az karnin ciksin verirler merak etme
benim hastanem bir metro bir otobus iki vasita. hergun neredeyse biryerlere gidiyorum daha hic ayakta kalmadim 😇
eger vermezlerse hamileler ve engelliler icin olan ön koltuklarda oturan gencleri kaldirirsin, orasi senin hakkin. ama verirler zaten.

Back
X