Hamilelikte TSH yüksekliği

sipeba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
2
0
1
28
Merhaba hanımlar, şu an 6 haftalık hamileyim. Normalde 25 mg tiroid ilacı kullanıyordum. Geçen yaptırdığım teste TSH değerim 8 çıktı. Doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi. İlacımı 100 mg yaptılar. Acaba bu değerde bebeğim etkilenmiş midir yine çok gerildim. Acaba bebeğim etkilenmiş midir?

Eğer tedbir almasaydınız etkilenirdi ama hemen tedbir aldınız. Benimde taç 6 ya da 7 haftalıktı 5 çıktı 50 mg 75 e çıkardı. Düzenli gitmek gerekiyor ama

Eğer tedbir almasaydınız etkilenirdi ama hemen tedbir aldınız. Benimde taç 6 ya da 7 haftalıktı 5 çıktı 50 mg 75 e çıkardı. Düzenli gitmek gerekiyor ama
Ben de aşırı gerildim ya. Yeni öğrendim hamile olduğumu. Kan testleri sonucunda çıktı. Acaba dedim bişey olmuş mudur.

bir sey olmaz. her kontrolde kontrol edilecek ve ona göre doz ayarlanacak. ben de gebeliğim boyunca kullandım. tedbir aldığınız için endişe etmeyin

Bende 25 mg kullanıyordım 8 cı hafta fırladı , haftan tek gunlerı 100 , diper günlerı 75 yazdı endrkoloğum onlada normala döndü şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…