Hamilelikte üstüne görme

karakuru987

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
1
0
6
Kocaeli
İlişkiye girdikten ve hamilelik oluştuktan ne kadr sonra adet görülmez. Yaklasık uc gun once ılskıye gırdık ve adetımın 20 sınde olması gerekıyo hamıle kalmıssam hasta olurmmuyum yoksa dırek kesılırmıyım

Döllenme olduysa adet gormezsiniz..ama gebelik boyunca da adet görenler olmustur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lütfen ayrdımcı olun ne olur beta hgcm 34 cıktı 2 gun sonra test yaptıdım 100yukseldı ve kanamama basladı sonradoktor duseblırdedı kan testı yaptı baktıkı 2ye katladı kanamam haladevam edıyor fakjat beta hgcm yukselıyor annem banahamleyken 2 ay adet gormus fakna vaamamıs 2 aydaansona bana hamle oldugunu anlamıs acaba bende ustunemı goruyorum kac gun suucek bukanama benm gbı olan varm

11 haftalık hamileyim. 6 haftalıkken kanamam oldu. Düşük riski defiler pruluton iğne ve progesteron kullandım. Ama aynı kanama bir ay sonra gene oldu. Gene aynı şeyler aynı ilaçlar. Düşük riski olabilir. Ama kesenin altında kan yok. Axaba üstüne görme olabilir mi dedim doktora? Olabilir ama kanama sonuçta aynı şeyleri tedbir amaçlı yapiciz dedi. Bir gün oluto sonra geçiyor bu kanama. Bir sonraki ayda olursa tamam üstüne görme dicem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…