Hamilelikte uyku :/

busrasiyah8814

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
31
9
1
32
Hanımlar Merhaba 10 haftalık hamileyim. Sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum yoğun bir işim var. Sürekli uykum geliyor neler uykumu açar var mı önerileriniz??
Sabahları zor kalkıyorum, akşamları eve gidince ayakta zor duruyorum. Gün için uyukluyorum sürekli

Uykun var çünkü uykuya ihtiyacın var, bence daha erken yatmalısın, zaten son aylar uyumakta zorlancaksın bu günleri arıcaksın

Hamileliğin ilk 3 ayı normal, insanın uykusu olur , vücudun buna ihtiyacı var, uyuyacaksınız mecbur :)

yemek bulaşık falan derken zaten saat 9 oluyor, birazda tv seyredelim diyoruz saat 12 yi buluyor

eşin yardımcı olmuyor mu canım, yani zaten biraz yardıma ihtiyacın var rica et sofrayı o toplasın bulaşıkları makineye yerleştirsin
12 çok geç zaten ya senin için, ee kafeinde alamayacağına göre bence 11 gibi yatmalısın

Eşim sağolsun baya yardımcı oluyor çamaşırda ütüde yemekte ama ona rağmen beraber yiyip kalkana kadar geç oluyor canım saat

İşyerinde öğle araları yemekten sonra şekerleme yap. Bir de 12 çok geç. Ben hamileyken 11de yatıyordum. Akşam 5.30 gibi evde olduğumdan bir saat de uyuyordum.

benimde çok uykum geliyrdu bu haftalarda sabah uykuya doyamadan işe geliyordum ama şimdi herşey yolunda geçiyor bir zaman sonra sabır

ilk 3 ay hiçbirsey acmıyor o uykuyu cok tatlı geliyordu.2.trimeserda normale dönüyor canım =)sonlardaysa bos vaktin olsada yatamıyorsun.

İlk aylar bıraksalar beni aralıksız 15-20 saat uyurdum bir hafta sonu 15 saat uyumuş bir insanım. Eşim kaç kez uyandırmaya çalışmıştı ama nafile. Zor bela uyanıp kahvaltı yapıp sonra geri uyuduğumu biliyorum işim olmadığı zamanlar.
işin biter bitmez vur kafayı yat.

canım ben hamile olduğumu uykudan anladım. uzanayım dedikten 3 dakika sonra küt gidiyordum. normalde yatakta yarım saat döner öyle uyurum. ben eve geldiğimde akşam 7 oluyor. yemek yap ye 8 8.30 oluyor. sonra hemen uyuyorum. eşim de sağolsun bu aralar seslenmiyor normalde sevmez uyumamı ama. bence bu ara uyuyabildiğimiz kadar uyuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…