- 23 Şubat 2017
- 31
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi busrasiyah8814
-
Hanımlar Merhaba 10 haftalık hamileyim. Sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum yoğun bir işim var. Sürekli uykum geliyor neler uykumu açar var mı önerileriniz??
Sabahları zor kalkıyorum, akşamları eve gidince ayakta zor duruyorum. Gün için uyukluyorum sürekli
yemek bulaşık falan derken zaten saat 9 oluyor, birazda tv seyredelim diyoruz saat 12 yi buluyorUykun var çünkü uykuya ihtiyacın var, bence daha erken yatmalısın, zaten son aylar uyumakta zorlancaksın bu günleri arıcaksın
Hamileliğin ilk 3 ayı normal, insanın uykusu olur , vücudun buna ihtiyacı var, uyuyacaksınız mecbur :)Hanımlar Merhaba 10 haftalık hamileyim. Sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum yoğun bir işim var. Sürekli uykum geliyor neler uykumu açar var mı önerileriniz??
Sabahları zor kalkıyorum, akşamları eve gidince ayakta zor duruyorum. Gün için uyukluyorum sürekli
yemek bulaşık falan derken zaten saat 9 oluyor, birazda tv seyredelim diyoruz saat 12 yi buluyor
eşin yardımcı olmuyor mu canım, yani zaten biraz yardıma ihtiyacın var rica et sofrayı o toplasın bulaşıkları makineye yerleştirsin
12 çok geç zaten ya senin için, ee kafeinde alamayacağına göre bence 11 gibi yatmalısın
İş yerinde çok yoruluyorum iş saati çok fazla eve gelince direkt uyusam yeri diyorum bazenUykuya ihtiyacin var, bebeginin de oyle. Son zamanlarda uyku daha problem. Uyuyabildigin kadar uyu.
benimde çok uykum geliyrdu bu haftalarda sabah uykuya doyamadan işe geliyordum ama şimdi herşey yolunda geçiyor bir zaman sonra sabırHanımlar Merhaba 10 haftalık hamileyim. Sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum yoğun bir işim var. Sürekli uykum geliyor neler uykumu açar var mı önerileriniz??
ilk 3 ay hiçbirsey acmıyor o uykuyu cok tatlı geliyordu.2.trimeserda normale dönüyor canım =)sonlardaysa bos vaktin olsada yatamıyorsun.Hanımlar Merhaba 10 haftalık hamileyim. Sabah 8 de çıkıyorum evden akşam 7 de geliyorum yoğun bir işim var. Sürekli uykum geliyor neler uykumu açar var mı önerileriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?