Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 17 haftalık hamileyim. 14 saatlik yola çıkacağım ve 1 ay kalıp yine 14 saat geri döneceğim. Riskli mi Hamile olup bu kadar uzun saatler yolculuk yapan var mı? Bir zararı olur mu
Amannnn yapmayin gerekli degilse... !
Ben 19.haftamda 6 saatlik yola gittim birde durduk yolda yani. Döndugumde 5 kilo ödem olmuştu. Ayaklarim davul gibiydi tuvalete cikamadim günlerce patlayacaktim. Tövbe ettim birdahaaa...!
Merhaba 17 haftalık hamileyim. 14 saatlik yola çıkacağım ve 1 ay kalıp yine 14 saat geri döneceğim. Riskli mi Hamile olup bu kadar uzun saatler yolculuk yapan var mı? Bir zararı olur mu