• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte uzun yolculuk

Neslisaheminy

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
124
117
103
33
Merhaba 17 haftalık hamileyim. 14 saatlik yola çıkacağım ve 1 ay kalıp yine 14 saat geri döneceğim. Riskli mi Hamile olup bu kadar uzun saatler yolculuk yapan var mı? Bir zararı olur mu

Amannnn yapmayin gerekli degilse... !
Ben 19.haftamda 6 saatlik yola gittim birde durduk yolda yani. Döndugumde 5 kilo ödem olmuştu. Ayaklarim davul gibiydi tuvalete cikamadim günlerce patlayacaktim. Tövbe ettim birdahaaa...!

Bence uçakla gitmeniz daha mantıklı. Benimde ailemle aramda 13 saat var . Uçakla gitmiştim çok rahattı.

E
Merhaba 17 haftalık hamileyim. 14 saatlik yola çıkacağım ve 1 ay kalıp yine 14 saat geri döneceğim. Riskli mi Hamile olup bu kadar uzun saatler yolculuk yapan var mı? Bir zararı olur mu
En iyisi doktorunuza sormanız.
Sık sık mola verin yanınıza atıştırmalık sğalıklı bir şeyler alın. Wc içinfe sürekli durun derim

canım doktoruna sor bende 16 saatlık yola niyetlendim aslaaa dedi.... fazla hareketsizlik sakıncalı en fazla 2 saatlik bir yeere gidebilirsin demişti.

Back
X