hamilelikte vajinada iğne batması ağrısı

Simba 99

canlarımmmm
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
1.861
8
158
Malatya
kızlar 13+5 günlük hamileyim ara ara sanki iğne batar gibi sancı girip çıkıo her zaman olmuyo ama endişeleniyorum sizce neden kaynaklanıyor olabilir:26:

doktoru aramakta istemiyorum çünkü ne desem normal diyo kanaman olmadığı sürece korkma diyo sıkıntı yaptım bende acaba kötü bişey mi diye:43::43:

stres hamileye iyi gelmez, herşeyi takma kafana, gerçekten ilk üç ay önemli , ben de senin gibiydim, herşeyden korkardım ama dr un doğru söylemiş kanama olmazsa endişelenmene gerek yok. bu zamanlarında rahim hızla büyüyor, normalde bir portakal büyüklüğünde olan şey benim 2,5 ar kilo olan veletlerimin ikisini birden taşıdı 38 hafta nasıl büyüyor sen hesap et :)) ama yine de kontrollerini aksatma sık git dr a, bazen sadece kalp atışı duymak için sağlık ocağına giderdim ben :)

stres hamileye iyi gelmez, herşeyi takma kafana, gerçekten ilk üç ay önemli , ben de senin gibiydim, herşeyden korkardım ama dr un doğru söylemiş kanama olmazsa endişelenmene gerek yok. bu zamanlarında rahim hızla büyüyor, normalde bir portakal büyüklüğünde olan şey benim 2,5 ar kilo olan veletlerimin ikisini birden taşıdı 38 hafta nasıl büyüyor sen hesap et :)) ama yine de kontrollerini aksatma sık git dr a, bazen sadece kalp atışı duymak için sağlık ocağına giderdim ben :)

sağol canım ya içimi rahatlattın doktora 15 günde bir gidiyorum sürekli kontrole daha önce düşük tehlikesi atlattım o yüzdende en ufak bişeyde korkuyorum hemen

rica ederim ne demek :) hepimizin başından geçti bu endişeler, ama sen yine de fazla yorma kendini, varsa imkanın bol bol dinlen , sağlıkla inşallah :)

rica ederim ne demek :) hepimizin başından geçti bu endişeler, ama sen yine de fazla yorma kendini, varsa imkanın bol bol dinlen , sağlıkla inşallah :)

inşallah canım allah bütün hamilelere bebeklerini sağsalim kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:

muhtemelen rahim kasilmasi yasiyorsunuz ve siz onu igne batmasi gibi hissediyorsunuz, normal bir durum ama erken baslamis biraz, bende 30 haftayi devirince olmaya baslamisti hele cati acilmasiyla birlesince daha fazla hissedilir, endise edilecek bisey degil merak buyurmayin:1:

Aynı şey bende de oluyor.
16 haftam başladı, bu günlerde kasık ağrısı ve genital bölgede aynı batmaları hiss ediyorum.
Bazı yerlerde rahim böyüyor diye yazılıyor, bazı yerde damar genişlediği için öyle oluyor, ama en esas korkulu bişey yok, bir çok hamile kadınlarda bu hal olur.Kafana takma canım!

Aynı şey bende de oluyor.
16 haftam başladı, bu günlerde kasık ağrısı ve genital bölgede aynı batmaları hiss ediyorum.
Bazı yerlerde rahim böyüyor diye yazılıyor, bazı yerde damar genişlediği için öyle oluyor, ama en esas korkulu bişey yok, bir çok hamile kadınlarda bu hal olur.Kafana takma canım!

muhtemelen rahim kasilmasi yasiyorsunuz ve siz onu igne batmasi gibi hissediyorsunuz, normal bir durum ama erken baslamis biraz, bende 30 haftayi devirince olmaya baslamisti hele cati acilmasiyla birlesince daha fazla hissedilir, endise edilecek bisey degil merak buyurmayin:1:

sağolun kızlar ilk olduğu için tecrübesizim en ufak bişeyde ya bişey olduysa diyorum.hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

20haftalık hamileyim bendede var dr soruyorum normal diyor drlar zaten kanaman olmadıgı müddetçe korkma diyorlar kafana takma arkadaşım bebegini düşün:69:

Normal diyeceğim..Doktor gibi konuşmuş mu olurum? :):)

Sevgili arkadaşım inş.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.. Ben sana şöyle örnekleyeyim.. benim ikinci hamileliğim.. İlk hamileliğimde çok fazla ağrı yaşamadım.. ama sürekli bacaklarıma kramp girerdi geceleri.. Şimdi ikinci hamileliğimde yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıyorum ağrıdan o kadar söyleyeyim sana.. Endişelenmeden geçirmeye çalış bugünlerini.. Zaten daha sonra bebeğin hayırlısıyla geldiğinde seni uykusuz bırakacak.. Allah'a emanet miniklerimiz..

20haftalık hamileyim bendede var dr soruyorum normal diyor drlar zaten kanaman olmadıgı müddetçe korkma diyorlar kafana takma arkadaşım bebegini düşün:69:

Normal diyeceğim..Doktor gibi konuşmuş mu olurum? :):)

Sevgili arkadaşım inş.sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.. Ben sana şöyle örnekleyeyim.. benim ikinci hamileliğim.. İlk hamileliğimde çok fazla ağrı yaşamadım.. ama sürekli bacaklarıma kramp girerdi geceleri.. Şimdi ikinci hamileliğimde yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıyorum ağrıdan o kadar söyleyeyim sana.. Endişelenmeden geçirmeye çalış bugünlerini.. Zaten daha sonra bebeğin hayırlısıyla geldiğinde seni uykusuz bırakacak.. Allah'a emanet miniklerimiz..

sağolun kızlar bende bitek bana oluyor sanıyodum:1:doktorada sordum bugün normal dedi:34:çok şükür hayırlısıyla bi doğsalar uykusuz kalmaya razıyım:32:

Doktorlar bu konuda anlaşmışlar sanki benim doktorumda kanama olmadığı sürece ağrılar normal diyor,hatta çok şiddetli olursa bulunsun diye ağrı kesici bile verdi ama kullanmadım öyle dayanılmıcak bir ağrım yoktu şükür .daha önceleri karnımın sağ tarafına ağrılar girip çıkıyodu aynı iğne batması gibi şimdide belimde başladı bazen sanki bişey sokuyolar öyle ani bir ağrı, bazende vajina bölgesinde oluyor şuan 22 haftalık oldum ara ara oluyor bu ağrılar ama normalmiş çok şükür ters giden bişey yok bu hafta ayrıntılı ultrosona gircem işallah ondada bişey çıkmaz .Seninkide normal endişelenme derim,hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebklerimizi kucağımıza alırız işallah.

pardon vajinada demişsin. ben bunu yaşadığımda , ama henüz hamile değildim, rahim ağzı yaram olduğunu öğrenmiştim. bence doktorunla paylaşmalısın. hamilelikte farklı mı bilmiyorum ama rahim ağzı yarası belirtisi bu.

konu çoook önce açılmış ama ben de bir şey sormak istiyorum kızlar. benim vajinada değil fakat karnımda yani rahmimin olduğu yerde 7 ile 10 hafta arası iğne batmaları gibi oluyordu fakat geçen hafta kuvvetli öksürük hapşuruk falan oldu o batmalar da geçti, ben de korktum. ilk hamileliğim olduğu için endişeliyim bunu yaşayan var mı? hamilelik belirtileri değişebilir veya bitebilir mi birden?

Bende 18 haftalik hamileyim.benimde sol taragimda igne batmasi gibi bisiler oluyor.bende cok korkuyorum.doktora sordum gaz sancisi olabilir dedi.benim hala devam ediyor ama.umarim gaz sancisidir

Back
X